Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üzlet, gazdaság képes leírás - Hírek.tlap.hu
részletek »

Üzlet, gazdaság - Hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Üzlet, gazdaság
Keresés
Találatok száma - 27 db
AdóNet

AdóNet

Az AdóNet olvasói és felhasználói kis- és középvállalkozások, vállalatok, intézmények gazdasági vezetői és munkavállalói, számviteli és jogi szakemberek, adótanácsadók, könyvelők. Megtalálják és látogatják az oldalt azok a nem szakemberek is, akik az őket érintő adózási, vállalkozási, munkajogi kérdésekben igénylik, hogy minden lehetséges információ és több szakmai vélemény birtokában legyenek és úgy döntsenek. Az oldal népszerű az egyes szakmák - orvosok, tanárok, kutatók, újságírók, szellemi szabadfoglalkozásúak - jogkereső közönsége körében is.

Adósságrendező hitelek

Adósságrendező hitelek

Banki hitel lehetőségekhez tanácsadás szükséges. Sok esetben nagyon nehéz a választás a rengeteg hitel fajta közül, nem mindegy milyen kondícióval, milyen hosszú időre, stb. Látogassa meg ezt az oldalt és minden felmerülő problémára megoldást fog találni a hitelek sűrűjében. Autó hiteltől kezdve az Osztrák hitel lehetőségekig.

Agrárkapu

Agrárkapu

Kereskedelmi és Információs kapuit nyitotta meg az agrárkapu az Interneten a mezőgazdaság szereplői számára. Célunk az agrárgazdaságban muködő, vagy azzal kapcsolatban álló kis- és középvállalkozások, valamint mezőgazdasági termelők részére magas színvonalú szolgáltatások nyújtása, és új lehetőségek teremtése. A piactér lehetőséget teremt a termelők termékeinek piacra juttatására és árusítására. Az agrárkapu rendszer adta lehetőségek kihasználásával a termékeknek a legszélesebb kereskedelmi teret tudjuk biztosítani. Az agrárkapu céljai között szerepel az Interneten meglévő hálózat kiterjesztése agrárkapu központok kialakításával, ahol gondolunk mindazon termelőkre, akik még nem használták, és nincs lehetőségük elérni az Internetet. A központok biztosítják az infrastruktúrát (számítógépet, Internet elérést), ahol képzett munkatársak segítik az agrárkapu szolgáltatásainak közvetlen elérését.

Amerikai Tőzsdei Hírek

Amerikai Tőzsdei Hírek

Amerikai Tőzsdei Hírek professzionális módon magyarul. Audió és írásos anyagként is visszakereshető módon. Percenként frisssül a világ tőkepiaci eseményeivel, amely nagy segítség lehet a kereskedés alatt a tájékozódáshoz. Ingyen is kipróbálhatja, hogy meggyőződjön a szolgáltatás értékéről. Emellett számos lehetőségel próbálunk még kedvezni leendő ügyfeleink számára.

Atecéged.hu - áfa, adó, vállalkozás és munkaügyek

Atecéged.hu - áfa, adó, vállalkozás és munkaügyek

Információk cégalapítás, cégműködtetés, adózás és munkaügy témákban KKV-knek és vállalkozásoknak. Célunk, hogy olyan naprakész és könnyen fogyasztható információkkal, hírekkel lássuk el a vállalkozásokat, amelyek megkönnyítik a cégműködtetéssel kapcsolatos döntéshozatalt. Kiemelten foglalkozunk adózási, cégműködtetési, cégalapítási és munkaügyi kérdésekkel. Ha nincs időd mindennap visszatérni, akkor iratkozz fel Napi Tipp hírlevelünkre, minden nap meg fogsz tudni egy fontos információt, amely érintheti cégedet.

ECO.HU - Gazdasági hírportál

ECO.HU - Gazdasági hírportál

Az ECO.HU friss gazdasági, tőzsdei és befektetési híreket szolgáltat minden nap, ezzel segítve olvasói tájékozódását a pénzügy világában. A változatos témafeldolgozás mellett az oldal kalkulátorokkal, piaci összefoglalókkal és elemzésekkel is szolgál. Emellett az weblap tartalmaz egy blog fület is, ahol a legfontosabb pénzügyi blogok friss híreiből közölnek válogatást. Sok információ egy helyen! Gazdasági hírek, tőzsdei adatok, deviza árfolyamok - gazdasági, pénzügyi, vállalati, makrogazdasági, deviza, gazdaságpolitikai hírek több az összes meghatározó hazai hírforrástól egy helyen. Külföldi hírek Magyarországról. Mértékadó gazdasági blogokon megjelenő írások.

Ecoline

Ecoline

A top 500-ba tartozó magyarországi cégek zöme külföldi kézben van. Összeállításunkban a tíz legnagyobb ilyennek az anyavállalatát vesszük górcső alá, arra keresve a választ, miként érinti őket a válság, és hogyan próbálnak alkalmazkodni. (A HVG összeállítása az 500 legnagyobb árbevételű és nyereségű társaságról, amelynek ez a cikk is része volt, a HVG, 2009. 1. és 2. számában jelent meg.)

Feliciter

Feliciter

A Feliciter két, - magyar és román nyelvű - hírportálja elsődlegesen az üzleti szféra szereplőire, illetve az igényes hírfogyasztók elvárásaira fókuszál. Az oldalakon található cikkek naprakészek, tárgyilagosak, így szolgálva a külföldi és belföldi gazdasági élet szereplőit. Tíz éves kiadói múltunkra visszatekintve, a nyomtatott sajtóban, a HÍD-lapcsoport megjelentetésével elért sikerek után, portálunk népszerűsége is fejlődő tendenciát mutat, bizonyítja ezt folyamatosan növekvő látogatottságunk.

FigyelőNet - FN

FigyelőNet - FN

A megújult, nyolc éves FigyelőNet a patinás Figyelő termékek legfiatalosabb hangvételű, de a hagyományoknak megfelelően magasan pozícionált tagja. Az oldalon megtalálható minden olyan fontos közéleti témájú belföldi és nemzetközi hír, amiknek ismerete elengedhetetlen a naprakész tájékozottsághoz. A legkiemelkedőbb témákról interjúkban nyilatkoznak az érintettek és elemzések tárják fel az események hátterét. A FigyelőNet azonban közel sem csak híroldal! Olyan portál, ami könnyen elérhetően nyújtja azokat a szolgáltatásokat, amikre egy menedzsernek, vagy cégvezetőnek szüksége lehet. Ide tartozik a törvénytár, a szótár vagy a bérkalkulátorok. A FigyelőNet számára az információ nyújtás mellett az információ cseréje is fontos. Ezért az olvasók a Tudósítóban, illetve felkért publicisták a blogban mondhatják el saját véleményüket.

Hirdetés
Gazdasági Infó

Gazdasági Infó

Gazdasági információk hírek érdekességek - Mindig frissen a világ minden részéről, napi rendszerességgel! Témáink: adó, ipar, pénz, ingatlan, vendéglátás, tőzsde, jog, vállalkozás, világ, stb. A friss hírekre emailben is fel lehet iratkozni. Mindent új hírt azonnal küldünk, így mindig naprakész lehet..

Gazdasági Rádió - Gazdasági hírek, bux, tőzsde

Gazdasági Rádió - Gazdasági hírek, bux, tőzsde

BÉT-index, tőzsdei hírek, gazdasági hírek? Akkor Gazdasági Rádió! A Gazdasági Rádió sokak kitartó, kemény munkájának eredményeképpen, a munkatársak tehetségének köszönhetően sikeres rádióvá, a médiavilág hatékony szereplőjévé, számon tartott tényezőjévé vált. A gazdasági radió oldalon megtalál mindent, ami a gazdasági hírekkel, a tőzsdével, az állampapírokkal, stb. kapcsolatos!

Haszonkulcs

Haszonkulcs

A Haszonkulcs.hu-ról: A Haszonkulcs.hu egy kis-és középvállalkozóknak szóló tartalomszolgáltató és információs portál. Üzemeltetője, az Ombrello Digital Ügynökség számos komoly referenciával rendelkezik a digitális média széles területein, többek között Magyarország vezető médiumának, az Indexnek, stratégiai partnere. Termékeink között szerepel az Index címlapos Hg.hu, illetve a 4szoba.hu is. Elégedett ügyfeleink sorában tudhatjuk a Nike-t, az LG-t, a Citibankot, a Népszabadság Zrt.-t, a British Airwayst, sőt, a páratlan sikerű Cotcot.hu márkát is a mi cégünk hozta létre. A Haszonkulcs.hu a Citibank támogatásával integrált tájékoztatást, a regisztrált cégek számára értékes megjelenési lehetőséget biztosító aktivitásokat, illetve praktikus és megbízható - sikeres vállalkozóktól kapott - tippeket nyújt a KKV-knak. A saját cikkeken kívül cégvezetéssel és üzleti hírekkel foglalkozó portálok tartalmai kerültek bekötésre. Célunk, hogy Magyarországon egyedülálló módon biztosítsuk a vállalati vezetők számára azokat a híreket, kalkulátorokat, amelyek segíthetnek vállalkozásuk fejlesztésében, a válság átvészelésében, illetve a legmegfelelőbb pénzügyi döntések meghozatalában. A tartalomszolgáltatás során indirekt vállalkozói identitáserősítést is végzünk, hiszen azt kommunikáljuk, hogy a hazai kis/középvállalkozónak van mire büszkének lennie. Az egyik legfontosabb értékünk a megbízhat

Hvg gazdasági hírek

Hvg gazdasági hírek

A HVG egy belföldi és külföldi gazdasági, politikai és kulturális témákat feldolgozó hetilap, a hvg.hu pedig egy internetes portál, mely - a lap cikkein kívül - nagyobbrészt önálló szerkesztőség által készített anyagokat tartalmaz. A HVG eredetileg az 1979-ben Vince Mátyás által alapított Heti Világgazdaság című magyar gazdasági-társadalmi hetilap közkedvelt rövidítése volt. Napjainkra a HVG a lap hivatalos címévé vált. Előzménye a Világgazdaság című lap. A HVG címlapjai mindig az adott hét egyik fő témáját dolgozzák fel, többnyire humorosan. A 80-as években a címlapokon többnyire nem fotók, hanem áthallásos utalásokat tartalmazó grafikák szerepeltek. Ezek a borítók a rendszerkritikára érzékeny olvasók humorérzékére kívántak hatni. A megjelenő címlapok fokozatosan lettek egyre abszurdabbak. A rendszerváltás után részben konkrétabbá váltak, részben folytatták a korábbi hagyományt. A legsikeresebb címlapokból válogatáskötet készült (HVG címlaptárlat; 1979-1999, HVG Kiadó Rt.,1999), illetve a Műcsarnokban kiállítás is nyílt belőlük, amely később bejárta az országot. A címlapok ötlete és képi asszociációja kezdettől fogva Horváth Zoltán főszerkesztő-helyettes fejében születik meg. Ezt a hétfői értekezlet után két grafikussal megvalósítják. A végleges változatról a szerkesztőség tagjai többnyire közösen döntenek.

Kreatív Online

Kreatív Online

A magyarországi marketinggel foglalkozó kreatív szakma havi lapjának színvonalas honlapja. Napi frissítésű hírekkel. A Kreatív Online a kommunikációs szakma portálja, amely napi hírekkel, cikkekkel, interjúkkal, publicisztikákkal és interaktív felületeivel arra törekszik, hogy folyamatos információforrás legyen mindenki számára, akit érdekel az ügynökségi világ, a kreativitás, a média és az ehhez kapcsolódó területek.

LogPortál

LogPortál

A magyar és külföldi logisztikai élet hírei egy helyen. Legfőbb céljaink: - Magyarország legnagyobb szakmai portáljának létrehozása - Folyamatos tájékoztatással a logisztika szereplőinek internetes háttérrel való összefogása és a részükre egy teljeskörű szakmai információs portál megteremtése - A logisztikai cégek közötti üzleti kapcsolatok kialakításának elősegítése és gyorsítása - A logisztikai cégek beszerzéseinek összegyűjtésével és koordinálásával partnereink számára kedvezőbb megoldások biztosítása. - Hatékony marketing megoldások biztosítása a partnerek felé. Legfőbb erősségünk a naprakészség, hiszen csak így nyújthatjuk ügyfeleinknek a legkorszerűbb megoldásokat. Aktívan segédkezünk -a szállítókkal szoros kapcsolatban állva - a legalkalmasabb megoldás kiválasztásában, illetve annak kiszállításában is. Ügyfeleink bennünk nem csak tanácsadóra, szállítóra, hanem hosszútávon megbízható partnerre talál, amely a legmagasabb minőségi követelményekkel szolgálja ki őket. Portálunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy hírei naprakészek legyenek, az aktuális tudnivalókat tartalmazzák, melyek a logisztika területén elengedhetetlenek. Nem csak friss szakmai híreket, hanem hírdetési és kereskedelmi lehetőségeket, és minden logisztikával kapcsolatos információt egy helyen találja meg.

Marketing Hírek

Marketing Hírek

Főleg a Google-el kapcsolatos hírek, de mindenféle más marketinggel kapcsolatos híreket is megtalálhatsz az oldalon. Például beszámolunk magyarországi marketing eseményekről, új marketing szoftverekről és módszerekről. De a legfontossabb és legjelentősebb google híreket szintén megírjuk. Mivel az online marketingben elengedhetetlen szerepe van ennek a keresőóriásnak, érdemes figyelni milyen fejlemények vannak a Google háza táján

Német gazdasági hírek

Német gazdasági hírek

A KFTkreator rendszeresen friss híreket közöl a német nyelvterületről, hogy tájékoztassuk az olvasóinkat az aktuális hírekről. Főképpen a német nyelvterület gazdaságával, politikai helyzetével, üzleti lehetőségeivel foglalkozunk, azonban tágabb értelemben az európai gazdasági témákat is feldolgozzuk, megjelentetjük. Munkatársaink heti 4-5 cikket készítenek el, melyek a lehető legaktuálisabb tanulmányokat, statisztikai adatokat mutatják be, hogy a gazdasági élet iránt érdeklődők mindig a legfrissebb híreket olvashassák.

Tuti menü