Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TV híradó, videóhírek képes leírás - Hírek.tlap.hu
részletek »

TV híradó, videóhírek - Hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » TV híradó, videóhírek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Híradókereső

Híradókereső

A mindroommal médiatartalmait új módon hasznosíthatja újra, extra bevételt és egyedi felhasználói élményt nyújtva a látogatóknak. Miért érdemes erre váltani, vagy ehhez kapcsolódnia a meglévő archívumával? - a videókhoz célzott hirdetéseket kapcsolunk a tartalmuk alapján. - a videók kereshetők lesznek az elhangzott szavak alapján. - a hirdetésekkel ellátott tartalmakat bárhova beillesztheti. - a mindroom keresőjéből több látogató érkezik a weboldalára

Rtl Klub Hírek

Rtl Klub Hírek

Az RTL Klub Online 2002 őszétől, gazdag szórakoztató tartalmat és kibővült szolgáltatásokat kínálva állt a netezők rendelkezésére: összekötve a szórakoztatást és a tájékoztatást, kihasználva komoly előnyét, a stabil televíziós hátteret.

TV2 tények

TV2 tények

Valahol a világban most is történik valami fontos. Legyen tanúja, ne maradjon le semmiről! A TV2 Magyarország egyik országosan sugárzó kereskedelmi televíziócsatornája. A csatorna tulajdonosa az MTM-SBS Televízió Zrt., amely a német ProSiebenSat.1 Media nevű médiavállalat tagja. 1997. október 4-én kezdte meg adását, két nappal a konkurens RTL Klub indulása előtt.

Videó hírek

Videó hírek

A videohirek.hu a hazai videós portálok, televíziók videóanyagainak gyűjtőoldala. Az oldalon egy helyen, kategorizálva megtekinthetőek a nagyobb hírportálok (Index, NOL, STOP, Pepsifoci) és videós portálok (Juj.hu, TabuTV, Videosmart, Videoklinika, Freevlog) videói, a televíziók (TV2, RTL Klub, HírTV, MTV) felvételei, emellett egy videókereső is működik, amely a népszerűbb videómegosztók találatait összegzi.

Tuti menü