Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyugat Dunántúl képes leírás - Hírek.tlap.hu
részletek »

Nyugat Dunántúl - Hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Nyugat Dunántúl
Keresés
Találatok száma - 9 db
Alpokalja

Alpokalja

Az Alpokalja-Online 2003. óta működő független online szabadidő- és hírmagazin, a térség egyik meghatározó, önálló tartalommal és véleménnyel bíró internetes médiuma. A helyi internetes médiapiacon egyedi kínálatot nyújtunk az olvasóknak, naponta többször frissülő tartalommal, közéleti hírekkel, turisztikai információkkal, kulturális kritikákkal, publicisztikával, képgalériákkal és számos egyéb rovattal, szolgáltatással. A hagyományos témák mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetetünk az interaktivitásra is, így a szerkesztőségi anyagok mellett folyamatosan közlünk olvasói leveleket, szavazatokat, működtetünk internetes fórumot. Mindemellett helyi cégekkel közösen üzemeltetünk online könyv, zene, film, hifi, számítástechnika, valamint szemészeti áruházakat, online fotókidolgozást. A térség legnagyobb blog site-ja is az Alpokalja-Online gondozásában működnek, melyben a méltán népszerű olvasói blogok mellett politikai és közéleti blogteret is üzemeltetünk, melyben ismert helyi politikusok személyes webnaplóit közöljük. Főbb értékeink: - Politikai és gazdasági függetlenség, - Gazdag, folyamatosan, naponta többször is frissülő tartalom, - Hatalmas hírlevél-adatbázis, - A térség legnagyobb és leglátogatottabb blogtere, - 3-4 ezer napi olvasó, - Hetente átlag 50 ezer oldalletöltés, folyamatosan növekvő tendenciával.

Info Győr

Info Győr

Győr (ókori latin nevén Arrabona, középkori latin nevén Jaurum, törökül Yanıkkale, németül Raab, szlovákul Ráb, szerbül Đur) megyei jogú város Magyarországon, Győr-Moson-Sopron megye székhelye. A győri kistérség és a Nyugat-Dunántúl régió központja. Magyarország hatodik legnagyobb városa, a Dunántúlon csak Pécs előzi meg. Jelentős gazdasági, ipari, egyházi, oktatási, kulturális és sportközpont. A Bécs-Pozsony-Budapest innovatív tengelyen fekszik, kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, a mai napig dinamikusan fejlődik. Emiatt kapta jelzőjét: Győr - a találkozások városa. Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa, a barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját. Régi közismert neve: Arrabona, amely első elnevezése volt a településnek. Arrabona római város volt Felső-Pannóniában. Nevét az Arrabo folyóról kapta melynek torkolatánál feküdt, s amit ma Rábának ismerünk. Egyes történészek ebből vezetik le mai nevét, míg mások a Geur személynévhez kötik. (Geur lovag volt az első várispán.)

Kisalföld

Kisalföld

A Kisalföld napilap internetes portálja. A legfrissebb Győr-Moson-Sopron megyei beszámolók, bel- és külföldi hírek találhatóak az oldalon, folyamatos frissítéssel. Az oldal a megszokott tartalmak, információk mellett, speciális szolgáltatásokat kínál a felhasználóknak, amelyek közé tartozik a videó-megosztás, tematikus rovatok (autó, természet-tudomány ), eseményfotók. A portál Győr-Moson-Sopron megyei települések és közösségek részére közösségi oldalakat is kínál. Interaktivitását növeli, hogy a cikkekhez hozzá lehet szólni, s megtalálhatóak a hagyományos fórumozási felületek is. A Kisalföld áttekinthető, felhasználóbarát oldalain a megszokott és népszerű szolgáltatások is megtalálhatók: a Nap szépe rovat, a buli-fotók, teljes körű programajánló, kvízjátékok, KRESZ- és nyelvi tesztek, apróhirdetések. Az oldalról naponta 300 000-nél is több oldalt töltenek le a látogatók, egyedi látogatóink száma meghaladja egy hónapban a 320 000 főt, egy héten a 120 000 főt, a napi egyedi látogatószám havi átlaga pedig a 28 000 főt. Az oldal olvasói elsősorban Győrből és vonzáskörzetéből, illetve a megye nagyobb településeiről kerülnek ki.

Nyugat

Nyugat

A Nyugat.hu internetes magazin a Nyugat Dunántúl, illetve Vas megye piacvezető, legolvasottabb internetes újságja. 1999-ben alapították. A Nyugat az egyik legrégebbi magyar hírportál. A honlap napi többszöri frissítésű, minden területtel és témával foglakozik. Sok országos jelentőségű ügyet tárt már a nyilvánosság elé, ezért a honlap neve ismert a régión túl is. Írásaikra rendszeresen hivatkozik az országos sajtó. A Nyugat magazinhoz kapcsolódó Nyugat Network tagja a két legnagyobb szombathelyi csapat, a Haladás labdarúgóinak és a Falco kosárlabdásainak honlapja. Valamint a gazdasággal foglakozó MunkaAdó oldal, és a megye kulturális életét, szórakozási lehetőségeit bemutató Programajánló. A Nyugaton található Magyarország egyik legnagyobb képgalériája is. Egy budapesti független médiaértékelő cég mind tartalmában, mind látogatottságában egyedülálló regionális portálként jellemezte a nyugat. Ha szeretné elérni a régió fiatal, valamint jó vásárlóerővel rendelkező polgárait, a Nyugat kitűnő felület erre.

Nyugat Hír

Nyugat Hír

A Nyugathír.hu az immáron több mint 5 éve Győr-Moson-Sopron megyében megjelenő Nyugat-Hírmondó kulturális és hírújság bővített, elektronikus változata. Kivonata a lapnak, eljuttatja a legfrissebb és a korábbi számokban olvasható cikkeket is mindenkihez, s egyben lehetőséget nyújt arra is, hogy azok a hírek, amelyek az újságban nem kapnak helyet, vagy rövidebb változatban szerepelnek a hasábokon, netán aktualitásuk miatt szorulnak ki onnan, itt helyet kapjanak, abból tájékozódhassanak az ide látogatók. A Nyugathír.hu több kíván lenni, mint a Nyugat-Hírmondó, ami természetes követelmény, hiszen az internet adta lehetőségek sokkalta tágabbak, mint egy lap terjedelme, amelyek korlátok közé vannak szorítva. De a Nyugathír.hu mégis ugyanaz, mint a Nyugat-Hírmondó, mert megegyezik annak irányultságával, szellemiségével, törekvéseivel a tájékoztatás és kistelepülések gondjainak bemutatása vonatkozásában. Az először 2003. szeptember 1-jén megjelent Nyugat-Hírmondó több mint ötéves fennállása legnagyobb sikerének tudhatja, hogy a megyei jogú városok kivételével Győr-Moson-Sopron megyében terjesztésével elérte a teljes lefedettséget. Ez azt jelenti, hogy minden megcélzott település minden háztartásában megtalálható az újság, amely Magyarország legnagyobb példányszámban megjelenő, ingyenesen kézbe vehető hírújságja lett.

Nyugat-dunántúli régió Online

Nyugat-dunántúli régió Online

Nyugat-Dunántúl a hét magyarországi statisztikai régió egyike, az ország északnyugati részében helyezkedik el. Három megye, Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala alkotja ezt a régiót, melynek központja Győr. A nyugat-dunántúli régió területe megegyezik a Nyugat-Dunántúl turisztikai régióval, kivéve Zala megye keleti, Balaton körüli részét, amely a Balaton turisztikai régióhoz tartozik.

Oxygen Media Regionális Hírportál

Oxygen Media Regionális Hírportál

Az Oxygen Media Regionális hírportálja a Győr, Tata, Tatabánya, Mosonmagyaróvár és Rábaköz híreit publikálja sok képpel és főként videóval. Az oldalon megtalálhatók a legfrissebb hírek, hírajánlók, valamint a térségek programjai és aktuális időjárási helyzetképe. A hírek megtalálhatóak csoportosítva is, Gazdaság, Közélet, Kultúra és Sport témák szerinti bontásban. Az oldalon megtalálhatók az O2TV teamje által készített kiváló minőségű videók, melyek hangos és képi információkkal egészítik ki a hírek tartalmát. Az oldalon ugyancsak megtalálható az O2 TV Győr műsora is. Hallgatható az Ozone FM rádió is az oldalról, mely ugyancsak az Oxygen Media csoport tagja.

Szigetköz hírei

Szigetköz hírei

A Szigetköz Portálon lehetőségünk van tájékozódni a térségben zajló eseményekről, hírekről. Nem csak az ide látogató kedves vendégeknek érdemes böngészni a portált, hanem az itt élő embereknek is hasznos lehet. Első kézből értesülhetünk a legfrissebb hírekről. Ha csak vendégeskedni jövünk, intézhetünk szállást, megnézhetjük a helyi nevezetességeket, tájékozódhatunk a sportolási lehetőségekről is, illetve fejest ugorhatunk a gasztronómia világába is, ahol a jobbnál jobb italok mellett a hasunkat is megtölthetjük.

Szuper Hír

Szuper Hír

Nagykanizsa Zala megye déli részén, a Mura folyótól 13 km-nyire északkeletre, a Zalát és a Murát összekötő Principális-csatorna két oldalán épült. Alacsony (100-110 m) fekvésű vidék, a hajdani mocsárvilág lecsapolására számos csatorna szeli át meg át a környékbeli nedves réteket, legelőket. A várostól északra, északnyugatra 200 m-t meghaladó magasságú erdős dombvidék övezi. A városon halad át a 7-es főút.

Tuti menü