Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: HírSite - Index [9. oldal]
részletek »

Hírek képes leírás: HírSite - Index [9. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 345 db
HírSite- Friss hírek, percről percre. Online.

HírSite- Friss hírek, percről percre. Online.

Friss hírek, percről percre. Online. Folyamatosan frissülő hírek, információk: belföld, külföld, gazdaság, politika, kultúra, tudomány, bulvár, sport, autó, életmód, időjárás... Folyamatosan frissülő magyar aktuális hírek, hírösszefoglalók minden mennyiségben.

Hírszerző

Hírszerző

A Hírszerző 2005 Kft. mint a Hírszerző online hírportál kiadója tiszteletben tartja az újság olvasóinak mindazon magántermészetű adatait, amelyek bármilyen formában a birtokába kerülnek. A Hírszerző tartalmának nagy része mindenki számára elérhető, néhány szolgáltatásunk igénybevételének feltétele viszont az ingyenes regisztráció kitöltése. A Hírszerző működése során az alábbi alapelveket tekintjük irányadónak: - A regisztráció során vagy bármely módon részünkre átadott magántermészetű adatokat (pl. e-mail cím), valamint a Hírszerző olvasása során akaratlanul átadott adatokat (látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram stb.) bizalmasan kezeljük és azokat kizárólag a Hírszerző szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint statisztika készítéséhez használjuk fel. - Egyéni adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül senki részére nem adjuk tovább. - A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hasznosítjuk olvasótáborunk megismeréséhez, megismertetéséhez. - A Hírszerző látogatása során akaratlanul átadott információkat statisztikai feldolgozás után megsemmisítjük, egyedi módon tovább nem tároljuk.

Hírvadász - Friss hírek minden nap

Hírvadász - Friss hírek minden nap

A Hírvadász internetes hírportál naponta kb. 260 híroldal híreit gyűjti össze kategorizálva, melyből a felhasználó kedvére válogathat. Weboldalunkon lehetőség van regisztrációra, és a cikkek kommentelésére is. Főbb kategóriáink: Belföld, Külföld, Gazdaság, Bulvár, Technika, Tudomány, Életmód, Sport, Auto és Utazás.

Hírverés

Hírverés

Amennyiben szeretnél mindig naprakész lenni a politika, gazdaság, sport, esetleg a bulvár területein akkor az oldalunkon jó helyen jársz. A hirmutato.hu egy olyan oldal, ahol a nagyvilág eseményei vannak összegyűjtve percről percre, kategorizálva különféle témakörökre, számtalan hírportálról. Itt megtalálod az összes nemzetközi és hazai hírt minden témában, melyeket elolvasva informálódhatsz a legfrissebb eseményekről. Tedd az oldalt a kedvenceid közé, kezd a reggelt az oldalunkon és legyél Te a leginformáltabb és legtájékozottabb.

Hirweb

Hirweb

Hírek, online játékok, magyar honlap gyűjtemény... Előjele szerint létezik jó hír és rossz hír. A jó hír az, ha nincs hír, mivel a hír a környezeti változások velejárója. A keresztény hívőknek a jó hír az evangélium. Egyes híreket a közönség (vagy célközönség) közvetlenül felhasznál: például a tőzsdespekulánsoknak hír az árfolyamingadozás. Vannak álhírek és rémhírek, ezek inkább az informális, szóbeli csatornákon át terjednek, szinonímájuk a pletyka. De vannak szándékosan terjesztett hamis hírek is, amelyek a véleményalakítás és/vagy változtatás legolcsóbb formái vagy nem erőszakos eszközei. Kedvelt hírfajták a rendőrségi, bírósági és társasági vagy színes hírek. Nem számít hírnek a várható esemény bekövetkeztéről szóló megerősítés vagy tudósítás. A hír tehát összefügg egy esemény bekövetkezési valószínűségének mértékével.

Horváth László országgyűlési képviselő weboldala

Horváth László országgyűlési képviselő weboldala

Horváth László hivatalos honlapja - a jobb oldal országgyűlési képviselője Pétervására, Gyöngyös, Verpelét, Bélapátfalva térségében. Politikai pályafutásom során szerzett tapasztalataim hozzásegíthetnek ahhoz, hogy a hátrányos helyzetű választókerületben élő emberek segítségére tudjak lenni. Abban szeretném őket támogatni, hogy végre sikeresnek érezzék magukat, mert véleményem szerint az itt élők sikere az ország sikere is. Weboldalamon - a térséget érintő - fontos, folyamatosan frissülő híreket, eseményeket, cikkeket teszek közzé.

Hotdog

Hotdog

Ifjúsági közösségi portál fiataloknak. Online játékok, legális zenehallgatás, önkifejezési eszközök. Az olyan hangkombinációkat, amelyek ugyan tudatosan jönnek létre, de konkrét üzenetük van (vagyis valamilyen cselekvésre ösztönöznek), általában nem nevezzük zenének. Kizárólagos céljuk a figyelem felkeltése. (Autóduda, dallamkürtök, szirénák, telefon, ébresztőóra, tömegközlekedés felhívó hangjelzései, rádióadók szignáljai, áruhoz kapcsolt dallamok, templomi harang, egykoron a vadászok vagy a katonák kürtjelei stb.)

Humanite

Humanite

A kormány általában hetente ülésezik; ülésein az államtitkárok csak kivételesen vesznek részt. Mivel a minisztertanácsot az államfő vezeti, kormánytanács (Conseil de cabinet) elnevezéssel kialakult egy, a minisztertanács üléseit előkészítő szervezet, amitt a miniszterelnök vezet. A parlamentnek felelős kormány irányítja a közigazgatást és a fegyveres erőket. A miniszterelnök irányítja a kormány tevékenységét. A miniszterelnök és az államfő viszonyát elemezve megállapították, hogy a miniszterelnök nem politikai vezér, sokkal inkább az adminisztráció, a szűkebb értelemben vett igazgatás feje (Bihari Ottó).

Hvg

Hvg

Az új hvg.hu weboldal gazdagabb tartalmat, új külsőt, továbbfejlesztett archívumot kínál olvasóinak. Az internet portálok világában az információk gyors, áttekinthető és megbízható továbbításával, az informatika-tudomány, média-világ és a kultúra területét lefedő rovatok indításával, jogi tanácsadással és új szolgáltatásokkal - mint a bankbetét, hitel és bankfiók kereső ? megkülönböztetett pozíciót tölt be

Hirdetés
Hvg gazdasági hírek

Hvg gazdasági hírek

A HVG egy belföldi és külföldi gazdasági, politikai és kulturális témákat feldolgozó hetilap, a hvg.hu pedig egy internetes portál, mely - a lap cikkein kívül - nagyobbrészt önálló szerkesztőség által készített anyagokat tartalmaz. A HVG eredetileg az 1979-ben Vince Mátyás által alapított Heti Világgazdaság című magyar gazdasági-társadalmi hetilap közkedvelt rövidítése volt. Napjainkra a HVG a lap hivatalos címévé vált. Előzménye a Világgazdaság című lap. A HVG címlapjai mindig az adott hét egyik fő témáját dolgozzák fel, többnyire humorosan. A 80-as években a címlapokon többnyire nem fotók, hanem áthallásos utalásokat tartalmazó grafikák szerepeltek. Ezek a borítók a rendszerkritikára érzékeny olvasók humorérzékére kívántak hatni. A megjelenő címlapok fokozatosan lettek egyre abszurdabbak. A rendszerváltás után részben konkrétabbá váltak, részben folytatták a korábbi hagyományt. A legsikeresebb címlapokból válogatáskötet készült (HVG címlaptárlat; 1979-1999, HVG Kiadó Rt.,1999), illetve a Műcsarnokban kiállítás is nyílt belőlük, amely később bejárta az országot. A címlapok ötlete és képi asszociációja kezdettől fogva Horváth Zoltán főszerkesztő-helyettes fejében születik meg. Ezt a hétfői értekezlet után két grafikussal megvalósítják. A végleges változatról a szerkesztőség tagjai többnyire közösen döntenek.

Hwsw

Hwsw

A hwsw magasan piacvezető az online informatikai szaklapok között: munkanapokon 35-40 ezer, hetente 150 ezer, havonta pedig átlagosan 400 ezer látogató böngészi. (forrás: Median Webaudit) Szatelit szakmai oldalunkkal, a HUP.hu-val együttesen naponta több mint 55 000 IT szakmabelit érünk el. A HWSW Informatikai Hírmagazin közel 10 éve tájékoztatja az informatikában dolgozó szakembereket, olvasói összetétele jól reprezentálja a hazai informatikai társadalmat. Az oldalon elérhető a döntéshozók szűkebb köre és a döntéselőkészítők, azaz a fejlesztők, szoftver- és rendszermérnökök és egyéb szakmabeliek (például a kereskedők, szolgáltatók) szélesebb rétege.

Impulser Magazin - egészség, életmód cikkek

Impulser Magazin - egészség, életmód cikkek

Az Impulser Magazin egy olyan esztétikus megjelenésű, könnyen áttekinthető weboldal, ahol minden korosztály megtalálja a számára érdekes és izgalmas cikkeket: életmód, szépség, egészség, trendek, mindennapi gondok, gyógyítás, sport, mozgás témában. Kozmetikumokról, táplálkozási tanácsokról, lakberendezési tippekről, egészségesen élő hírességekről, szép városokról, különböző mozgásformákról, gyógymódokról és még sok minden másról olvashat magazinunkban. Felveheti a kapcsolatot a szerkesztőkkel, és e-mailben teheti fel kérdéseit, hozzászólásait. Iratkozzon fel hírlevél-listánkra, hogy frissen tudjuk Önt informálni az Impulser Magazin legérdekesebb újdonságairól! Látogasson el honlapunkra, nem fog csalódni!

Index

Index

Az egykori Internetto munkatársai és a fejlesztési munkáikat végző Inventra Kft. közösen alapították 1999. május 17-én az Index nevű Internetes újságot. A Nyírő András és Uj Péter által fémjelzett csapat újdonságokat kívánt meghonosítani a magyar újságírásban. Az online sajtónak nem volt hazai mintája, sem piaca, így mindennapos tevékenységük lett a szakmai és üzleti úttörés. Tíz év és többszöri tulajdonosváltás után a fő feladatuk ma is a politikai és a közéleti újságírás. A különbség csak annyi, hogy a lap médiapiaci sarokkővé, a cég milliárdos bevételű vállalkozássá vált. 2005-ben ismét megváltozott a tulajdonosi szerkezet: a vállalatot Nobilis Kristóf és érdekeltsége, a Sydinvest Kft. -2007 januárjától Közép Európai Média és Kiadó Szolgáltató Zrt. - vásárolta meg 100%-os tulajdonhányaddal. Az Index vezetését a NetMédia Zrt. korábbi vezérigazgatója, Vaszily Miklós vette át. A cégforma 2006 második félévétől zártkörű részvénytársaság (Index.hu Zrt.) Naponta 17 millió fölötti oldalletöltéssel és mintegy 710 ezer látogatóval az Index.hu Zrt. kiemelt helyet foglal el a magyar internetes tartalomszolgáltatók között. A Medián Webaudit kumulált mérése szerint a CEMP-portálcsoport heti egyedi látogatószáma 2009. februárjában meghaladta a 2,2 millió főt, a havi egyedi látogatók száma pedig több mint 3,4 millió fő volt.

Index bulvár

Index bulvár

Az Index az egyik leglátogatottabb magyar internetes portál. 1998-ban az egyik legnépszerűbb hazai hírportál az iNteRNeTTo volt. (napi 8000-es olvasottsággal) A csapat a lapot komoly hírportállá akarta fejleszteni, ezért kezdetben elzárkóztak a befektetői megkeresésektől, és gyorsan megemelték a fejlesztési támogatásokat. (Mintegy 2,5 milliós forgalom mellett nagyjából nullszaldósan működött a cég.) A befektetői ajánlatok azonban csakhamar több százmillió forintra kúsztak fel. A vezetők a koncepcionális ellentétek miatt megkezdték a kivásárlási tárgyalásokat az IDG-vel (International Data Group). Ezt megelőzendő Nyírő András, Gerényi Gábor és Uj Péter új céget alapítottak URL Consulting néven, amely 1999 áprilisában 15 millió forintos kivásárlási ajánlatot tett az IDG-nek. A következő szerkesztőségi ülésen Bíró István (az iNteRNeTTo vezérigazgatója) elbocsátotta az ajánlattevőket, melyre válaszul az egész szerkesztőség felmondott.

Index mobil

Index mobil

Az Index.hu Zrt. három kiadványa közül az Index.hu 1999. májusa óta a magyar internetezők legkedveltebb hírportálja. Az Index a vezető hazai hírportál és a legkarakteresebb internetes brand. Eredeti stílusa, független hírszolgáltatása révén az Index fogalommá lett a médiapiacon. Történetének tíz éve alatt az Index szerkesztősége és a csapat több tagja is újságírói díjak tucatjait gyűjtötte be, köztük a Magyar Pulitzer Emlékdíjat is. A 24 órában folyamatosan frissülő közéleti magazin politikai, gazdasági, technikai-tudományos, kulturális és sport témájú hírszolgáltatása havonta 2.350.000, míg az Index.hu-hoz kapcsolódó Inda közösségi oldalak 2.500.000 látogatót vonzanak (Medián Webaudit, 2009. 1. félév).

Index sport

Index sport

2003-ban a lapnak 200 ezer volt a napi látogatottsága, ebből ötvenezer a fórumlátogató a Medián technikai mérése szerint. 130 ezer a Szonda Ipsos reprezentatív megkérdezések alapján. Egyedüli tulajdonosa a Wallis ebben az évben. 2003-ban 80 millió, 2004-ben 170 millió nyereséget realizáltak, de mérleg szerint vannak még veszteségek a korábbi felhalmozott adósságok miatt. Az alapító csapatból Uj Péter, Kiss Bori (Moon), Gerényi Gábor és Kéki Balázs (Keki) dolgozik még a lapnál. Az index szerkesztői a magyar tartalomszolgáltatási piac egyik legrégebbi szereplőinek számítanak. Az olvasottság folyamatos növekedésének eredményeképpen az oldalletöltések száma 2003 májusában 1,2 millió volt - ez alapján az index az Origo mögött a második leglátogatottabb oldal volt abban a hónapban -, amely a 100 ezer egyéni látogató 230 ezer látogatásából jött létre. Az index népszerűségét az elnyert díjak is mutatják: a honlap minden évben díjazott volt a VOLTfolió kulturális médiadíj-pályázat valamely kategóriájában. 2005-ben ismét megváltozott a tulajdonosi szerkezet: a vállalatot Nobilis Kristóf és érdekeltsége, a Sydinvest Kft.-2007 januárjától Közép Európai Média és Kiadó Szolgáltató Zrt.- vette át 100%-os tulajdonhányaddal. Vaszily Miklós, a portfolio korábbi igazgatója került a vezérigazgatói székbe.

Index Veszprém

Index Veszprém

Pethı Imre alapította és a Szabad-Sajtó Kulturális és Ifjúsági Közhasznú Egyesület üzemeltette az index helyi kiadását 2000 óta. Az elsısorban baráti társaság által írt internetes újság igyekezett a megfelelı távolságokat megtartani a közéletben, és a portál leghangsúlyosabb területét pedig a kultúra adta. Az internetes újságot 2008. szeptemberében megvásárolta a Kárpáti és Rábai Kiadó Kft.. A kiadó tulajdonosai szakmai alapokra helyezték a portál mőködését és fejlesztését és a megújult internetes újság 2008. október 7-én indexveszprem.hu néven indult újra. Az internetes lap szorosabb együttmőködésben készül az index.hu országos hírportállal, továbbá a korábbi városi pozíció helyett megyei kitekintéső hír- és véleményportálként mőködik tovább. Az indexveszprem.hu rendszeres olvasóinak száma mára elérte a 123 ezret, az összes oldalletöltés pedig meghaladta a 627 ezret, ami kiemelkedı olvasottságot jelent a regionális médiában.

Tuti menü