Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Független - Helyi [7. oldal]
részletek »

Hírek képes leírás: Független - Helyi [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 345 db
Független Hírügynökség

Független Hírügynökség

A hírügynökséget 2004 márciusának végén jegyezték be, és áprilisban kezdte meg működését teszt üzemmódban. A Független Hírügynökség politikai pártoktól független magánemberek, újságírók kezdeményezésére magánvállalkozásként jött létre. Első tulajdonosa és vezetője Kövesdi Péter, aki máig a Független Hírügynökség főszerkesztője. (Kövesdi, 2007.) A Független Hírügynökség hosszú távú tervei közé tartozik, hogy mozgóképekre specializálódjon, és videóanyaggal lássa el a médiát, különös tekintettel a vidéki anyagokra. (Kövesdi, 2007.)

Gamestar - GS TV

Gamestar - GS TV

Megjelent a játék első komoly trailere, ami a filmszerű kampányból mutat meg néhány fontos helyszínt és pillanatot. Gyere el pénteken egész nap a Magyar Telekom székházába és tölts velünk valamint játékainkkal egy tartalmas napot! Computer Art Forum - GameStar beszélgetés és látványos játéksarok

Gazdasági Infó

Gazdasági Infó

Gazdasági információk hírek érdekességek - Mindig frissen a világ minden részéről, napi rendszerességgel! Témáink: adó, ipar, pénz, ingatlan, vendéglátás, tőzsde, jog, vállalkozás, világ, stb. A friss hírekre emailben is fel lehet iratkozni. Mindent új hírt azonnal küldünk, így mindig naprakész lehet..

Gazdasági Rádió - Gazdasági hírek, bux, tőzsde

Gazdasági Rádió - Gazdasági hírek, bux, tőzsde

BÉT-index, tőzsdei hírek, gazdasági hírek? Akkor Gazdasági Rádió! A Gazdasági Rádió sokak kitartó, kemény munkájának eredményeképpen, a munkatársak tehetségének köszönhetően sikeres rádióvá, a médiavilág hatékony szereplőjévé, számon tartott tényezőjévé vált. A gazdasági radió oldalon megtalál mindent, ami a gazdasági hírekkel, a tőzsdével, az állampapírokkal, stb. kapcsolatos!

Golf hírek

Golf hírek

A golf egy füves pályán játszható sport. Ez a labdajáték nagy hagyományokkal rendelkezik, a játékosok számát világszerte 50 millióra becsülik. Egy (legalább 42,67 mm átmérőjű, és legfeljebb 45,93 gramm súlyú) labdát a lehető legkevesebb golfütéssel az elütőhelyként megjelölt sík területről a golf szabályai szerint egy 10,8 cm átmérőjű, legalább száz méteres körzetben elhelyezett lyukba bejuttatni. A játéktér (az úgynevezett golfpálya), 18 szakaszból áll, a teljes hossza meghaladhatja a 7000 métert is. Amennyiben a labda szabályosan nem üthető meg (például a pályaszakasz határán kívülre kerül vagy elmerül egy tóban), a szabályok lehetőséget nyújtanak az ütés megismétlésére, habár ez többnyire büntetőütésnek számít. A végső ütésszám, amivel sikerül a labdát a lyukba beütni (golfütések + büntető ütések) egy pontszámot eredményez, amelyet fel kell írni az eredmény nyilvántartó lapra, az ún. score-kártyára.

Google Hírek

Google Hírek

A Google Hírek egy negyvenhárom földrajzi régióban, huszonnégy eltérő nyelven elérhető komplex szolgáltatás, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy könnyedén hozzáférhessenek a különböző hírportálok által a világ bármely részén történő eseményekről írott cikkekhez, beszámolókhoz. A Hírek oldalán főcímek és a cikkek rövid összefoglalói találhatók, valamint egy szám, amely azt mutatja meg, hogy az adott hírt hány forrás közölte le valamilyen formában. A címekre kattintók az eredeti cikkekhez, míg az alaposabb ismereteket szerezni kívánók a számra klikkelve az összes, abban a témában írott anyaghoz juthatnak el. Így a felhasználók ahelyett, hogy csak egy internetes lap egyetlen írását olvasnák el, az adott eseményt számos nézőpontból ismerhetik meg és további információkat is kereshetnek róla. A Google Hírek a keresőhöz hasonló elven működik: a Google robotjai által automatikusan figyelt, azaz indexelt hírportálok tartalma különleges algoritmusok közreműködésével kerül fel az oldalra. A felhasználók ezek között kereshetnek és böngészhetnek.

Google News

Google News

A Google 2002 áprilisában jelentette meg az első béta változatát automatikus hírgyűjtő szolgáltatásának, a Google Newsnak. A számítógépes programok által automatikusan figyelt, azaz indexelt hírportálok tartalmából különleges algoritmusok közreműködésével választanak, de a végső megjelenítés emberi döntés eredménye. A Google Search History szolgáltatással integrált. 2006. január 23-án jelent meg a végleges változata. 2008 decemberében negyvenhárom földrajzi régióban, huszonnégy nyelven érhető el, 2008. december 23-tól már magyar nyelven is.

Greenfo

Greenfo

Az ENSZ definíciója szerint az egészség megőrzése olyan fogalom, amely az egészséget elősegítő életmód, és az ezt ösztönző társadalmi, gazdasági, környezeti és személyes tényezők támogatását öleli fel. Vagyis az egészséget szolgáló magatartásnak két alapvető formája van: az egyéni (tanácsadás, nevelés, klinikai beavatkozás) és a közösségi (egészséggazdasági, társadalmi, kulturális, természeti és technikai feltételek javítása).

Gyorsasági Gokart Magazin

Gyorsasági Gokart Magazin

Kovalainen karrierje, mint sok más autóversenyzónek, a gokartozással kezdődött, 1991-ben. 2000-ig a gokartnál maradt. Pályafutása során a legjobb helyezése két második helyezés volt a Finn Formula A-ban 1999-ben és 2000-ben. Skandináv bajnok is lett és megnyerte az Elf Masters-t a 2000. évben. Az Év Finn Versenyzőjének választották.

Hirdetés
Hajdú Online

Hajdú Online

Debrecen és Hajdú-Bihar megye friss hírei, sporthírei - Hajdú Online. Hajdú-Bihar megye Magyarország egy megyéje az Észak-Alföld régióban. Az ország negyedik legnagyobb megyéje. A megye székhelye Debrecen.

Hardver teszt

Hardver teszt

A hardver-teszt.hu portál 2008 februárjában indult, azzal a céllal, hogy színt vigyen a hardver tesztelés és hírkínálat hazai állóvizébe. A kezdeti nehézségek ellenére, az oldal folyamatos növekedése mellett ma már komoly törzsolvasói bázissal büszkélkedhetünk. Induláskor mindössze két személy dolgozott a portálon, mára a csapat létszáma elérte a 6 főt (külsős szerkesztőkkel együtt). A hardverek tesztelésén és bemutatásán kívül több, máshol nem látható szolgáltatással és cikksorozattal várjuk a kedves olvasókat. A VGA kártyák összehasonlítása szolgáltatásunk, egy könnyen és gyorsan használható összehasonlító. Az adatbázisunkban több, mint 70 VGA kártya 500 teszteredménye található meg. Egyedi és különleges még a Női tesztek rovatunk és a Hardver-teszt.hu válaszol cikksorozat. Előbbiben hölgy teszterek nyúzzák az alkatrészeket, míg utóbbiban Med1on válaszol az olvasók érdekes leveleire, fórum bejegyzéseire. A hardver-teszt.hu-t elsősorban szórakoztató - informatikai portálként üzemeltetjük, ennek megfelelően válogatjuk a tartalmat, valamint a szórakoztatás jegyében készítjük írásainkat. A szórakoztatás jegyében kötöttünk hosszútávú megállapodást a Port.hu-val 2008-ben. Szintén az olvasók kényelmét szolgálja majd a hamarosan elérhető netrádió funkció, ennek segítségével portálunkon keresztül lehet hallgatni a Megadance rádió műsorát.

Hardwareoc

Hardwareoc

A HOC oldal Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő informatikai oldala. A médiaajánlat születésekor, 2009. augusztusában oldalunk napi 8000-10000 egyedi találatot regisztrál, napi oldalletöltésünk 25000-35000 oldal. Olvasóink többsége városban lakó diplomás vagy főiskolai tanulmányait végző, 20-35 év közötti férfi. Felmérésünk szerint látogatóink 97 százaléka tervez évente egy vagy többszöri számítástechnikai fejlesztést, hardver vásárlást, melyre 50-100 ezer forintot szánnak, így elmondhatjuk, hogy nagy többségük az újdonságra nyitott, és az átlagosnál nagyobb vásárlóerővel bír. A HOC.hu 2002. augusztusa óta szolgálja ki friss hírekkel az számítástechnika iránt érdeklődőket. Az oldal egy színes, mindenki által olvasható és érthető informatikai lap, melyen olvasóink napi 5-15 friss hírt, és heti minimum két új cikket olvashatnak. A lap frissítését gyakorlott, számítástechnikai lapokban is publikáló emberek végzik. Oldalunk szolgáltatott már tartalmat a PC Guru, a PC Games, és a Gamer magazin számára is. Híreinkből rendszeresen tallóznak nagy látogatottságú oldalak. Rendszeres szereplői vagyunk a FIX TV Netburger című műsorának, továbbá az RTL Klub Pont.hu címu" adásában is láthattak összefoglalót oldalunkról. Híreinkre több alkalommal hivatkoztak ismert, és elismert külföldi hardver oldalak, és nagy meglepetés volt oldalunkra mutató hivatkozásokat találni japán.

Hasznos Hírek

Hasznos Hírek

Önnek van honlapja? Lepje meg olvasóit valóban hasznos hírekkel! Tegye fel a Hasznos Hírek portál folyamatosan frissülő politika-, bulvár- és protokoll mentes közhasznú infromációit tartalmazó hírblokkunkat! (RSS/Banner) - Hibát talált? Van egy hasznos híre? Kérjük, írjon nekünk! - A "Hasznos Hírek" szolgáltatást az az igény hívta életre, hogy rendkívül nehezen jutnak az emberek olyan elfogulatlan, tájékoztató jellegű információkhoz, amelyek mindennapjaikat jelentős mértékben érintik. - Az Demokrácia Műhely Egyesület által kifejlesztett és a Localinfo Kft. szakmai támogatásával létrejött Hasznos Hírek" politika-, protokoll- és bulvár-mentesek; arra szorítkoznak, ami valóban fontos és nélkülözhetetlen a hétköznapi eligazodásban. Oldalainkon csak praktikus híreket talál az adóváltozásoktól a pályázati lehetőségeken át a legkülönbözőbb élethelyzetekben (pl. felvételi, gyes, nyaralás, lakáshitelek, stb.) fontos információkig. - Kapcsolat: hasznoshirek@localinfo.hu

Haszonkulcs

Haszonkulcs

A Haszonkulcs.hu-ról: A Haszonkulcs.hu egy kis-és középvállalkozóknak szóló tartalomszolgáltató és információs portál. Üzemeltetője, az Ombrello Digital Ügynökség számos komoly referenciával rendelkezik a digitális média széles területein, többek között Magyarország vezető médiumának, az Indexnek, stratégiai partnere. Termékeink között szerepel az Index címlapos Hg.hu, illetve a 4szoba.hu is. Elégedett ügyfeleink sorában tudhatjuk a Nike-t, az LG-t, a Citibankot, a Népszabadság Zrt.-t, a British Airwayst, sőt, a páratlan sikerű Cotcot.hu márkát is a mi cégünk hozta létre. A Haszonkulcs.hu a Citibank támogatásával integrált tájékoztatást, a regisztrált cégek számára értékes megjelenési lehetőséget biztosító aktivitásokat, illetve praktikus és megbízható - sikeres vállalkozóktól kapott - tippeket nyújt a KKV-knak. A saját cikkeken kívül cégvezetéssel és üzleti hírekkel foglalkozó portálok tartalmai kerültek bekötésre. Célunk, hogy Magyarországon egyedülálló módon biztosítsuk a vállalati vezetők számára azokat a híreket, kalkulátorokat, amelyek segíthetnek vállalkozásuk fejlesztésében, a válság átvészelésében, illetve a legmegfelelőbb pénzügyi döntések meghozatalában. A tartalomszolgáltatás során indirekt vállalkozói identitáserősítést is végzünk, hiszen azt kommunikáljuk, hogy a hazai kis/középvállalkozónak van mire büszkének lennie. Az egyik legfontosabb értékünk a megbízhat

Házi patika

Házi patika

A HáziPatika.com csoport jelenleg három egészségügyi és életmód-portált fejleszt és üzemeltet. Mind a három portál a saját területén kiemelkedő tartalommal, szolgáltatásokkal és egyedi olvasói körrel büszkélkedhet. A HáziPatika.com általános egészségügyi és életmód-portál, amely 1999-ben indult el, és ma már havonta közel 700.000 olvasó látogatja.

Hellocity - helyi hírek

Hellocity - helyi hírek

Hellocity helyi hírgyűjtő, hírkereső és közösségi oldal, az oldalon megtalálhatóak Magyarország városainak (például Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Gödöllő, Debrecen, Eger, Esztergom, Székesfehérvár, Szombathely, Kecskemét, Sopron és még 3000 település) hírei mellett térképek, programok, videók, fórumok, cégek, vállalkozások adatai. Az oldalon ingyenes cégregisztrációra van lehetőség.

Helyi Téma

Helyi Téma

A Helyi Téma közéleti hetilap megjelentetője a Théma Lap- és Könyvkiadó Kft. Magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk 2004 októberében elsőként jelent meg a hazai médiapiacon egy ingyenes, kerületi laphálózattal Magyarországon, felismerve annak hiányát, illetve az abban rejlő piaci lehetőségeket. A Helyi Téma kezdetben a budai kerületekben jelent meg, majd 2005 szeptemberétől az összes budapesti kerületben, 2006 márciusától pedig már a dél budai agglomerációban is megjelenik (Budaörs, Érd, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Százhalombatta), összesen 723 ezer példányban! Az elmúlt 3 év alatt a Helyi Téma a Szonda Ipsos és a Gfk Hungária piackutatásai szerint az egyik legolvasottabb hazai sajtótermékké és a hazai médiapiac egyik jelentős szereplőjévé vált. Az olvasói igények és a piaci visszajelzések alapján a lapot folyamatosan fejlesztjük, így 2007 augusztusától az teljesen megújult formában, új külsővel, új tartalommal és rovatszerkezettel jelenik meg. Kiadónk az elmúlt év végén megkezdte az országos terjeszkedést is, így a Helyi Téma első vidéki változata tavaly ősszel megjelent Dunaújvárosban, de az idei esztendő végéig további 4-5 vidéki nagyvárosban tervezzük a lap megjelentetését.

Tuti menü