Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Extrém - Financial [5. oldal]
részletek »

Hírek képes leírás: Extrém - Financial [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 345 db
Extrém sport

Extrém sport

2006. júniusában pár lelkes wakeboardos és snowboardos elhatározta, hogy csapatot alapítanak azzal a céllal, hogy összefogják az azonos érdeklődésű embereket, egységes csapatként jelenjenek meg a rendezvényeken, segítsék egymást a versenyekre való felkészülésben. Megalakították a RIDERZONE SPORT KLUB Egyesület, melyet 2007.02.10-én bejegyzett a Fővárosi Bíróság. Az Egyesület a Magyar Snowboard Szövetség és a Magyar Vízisí és Wakeboard Szövetség tagja. Célul tűztük ki magunknak, hogy mindenben segítjük egymást, feladatunknak érezzük, hogy versenyzési lehetőségeket teremtsünk, különböző juttatásokkal támogassuk tagjainkat, népszerűsítsük a sportot. Kiemelt figyelmet fordítunk a tehetséges fiatalok támogatására, támogatóink segítségével lehetőséget nyújtunk számukra a versenysportban való részvételhez, a felkészüléshez és a szükséges felszerelések beszerzéséhez.

Ezoterikus hírek

Ezoterikus hírek

Legfrissebb top ezoterikus hírek, archívum, astronet, freespirit, ezoterikus, harmonet. Ezoterika, ezotéria vagy ezoterikus tanok "a titkos tanokra használt kifejezés, amelyet csak egy csoport beavatottjai számára ismeretesek, rejtélyes, okkult, rejtett", szemben az ún. exoterikus tanokkal. Az ezotéria világába sorolható számos olyan irányzat, mely korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele, a világot, annak működését és részeit tudományostól eltérő szempontból (vagy a dolgokat összefüggéseiben) vizsgálja. A kifejezés a görög εσωτερ_ 3;κή, esoterikós (belső) szóból ered, ami ezen tanok követőire, a belső körre utal, azokra, akik felismerni voltak képesek a tanok összefüggéseit, szemben a külső körrel (exoteros), ami a közönséges embereket jelölte. A szó főnévi formája a görög 'ezoterikosz' (latinosan 'ezoterikus') melléknévnek, melynek jelentése: belső, benső (ezo=befelé). Bővebb értelemben a lélek belseje felé irányuló utazást, szűkebb értelemben pedig csak a beavatottak számára elérhető misztikus tudást jelent. Az ezotéria az emberiséggel egyidős jelenség, mivel az ember, mint spirituális lény az idők kezdete óta választ keres élete "nagy kérdéseire".

F1 hirek

F1 hirek

A Formula-1 (rövidítve: F1, magyarul rendszerint Forma-1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) határozza meg. A Formula-1-es világbajnokságban nyitott karosszériájú, együléses, atmoszferikus nyomáson működő belső égésű motor által hajtott autók vehetnek részt. A versenysorozat több állomásból, Grand Prix-ből (Nagydíjból) áll, melyeket szilárd burkolatú, erre a célra kialakított zárt, vagy városi pályákon rendeznek. Az eredmények alapján évente két világbajnokot avatnak, egy egyénit és egy konstruktőrit (csapat-világbajnokság). A versenyeket több millióan nézik televízión, a világ több mint kétszáz országában.

F1 világ

F1 világ

Az első Formula-1-es világbajnokságot 1950-ben rendezték, idén a 61. szezont fogják futni. A Formula-1 történelmi központja Európa, ahonnan a dohányreklámok tilalma, valamint a feltörekvő ázsiai országok gazdasági nyomása miatt kezd kiszorulni. Ma már a világ számos pontján tartanak Formula-1-es nagydíjat, többek között Malajziában, Kínában, Bahreinben, Törökországban és Szingapúrban. 2009-ben tizenhét versenyt rendeznek, ebből nyolcat Európán kívül. 1986 óta 23 alkalommal rendezték meg a Formula-1 Magyar Nagydíjat, a versenysorozat eddigi egyetlen futamát, amelyet volt szocialista országban rendeztek. Az autók a több mint 750 lóerős, 18 000 percenkénti fordulatra korlátozott V8-as, 2,4 literes motorok segítségével gyakran elérik a 300 km/órás sebességet, egyes kanyarokban 5 g-s erő is nehezülhet a versenyzőkre. A sportágban számos technikai újítás jelent meg története során. Az autókban a motor teljesítménye mellett sokat fejlődött az elektronika, az aerodinamika, a felfüggesztés és a gumiabroncsok.

Fehér Megyei Hírlap

Fehér Megyei Hírlap

A felmérések szerint a Fejér Megyei Hírlap a legolvasottabb napilap a megyében, a lapot, a szintén a kiadónkhoz tartozó Dunaújvárosi Hírlappal együtt naponta 211 ezren olvassák - a megye felnőtt lakossága 345 ezer fő. Olvasóink döntő többsége családban él, ezért az FMH és a DH írásai és hirdetései nem csak egy-egy társadalmi réteget, vagy korcsoportot érnek, hanem a megye lakosságának az egészét. Így, a folyamatosan ellenőrzött médiaadatok birtokában nyugodtan állíthatjuk, hogy az FMH és DH a leghatékonyabb reklámhordozó a megyében.

Fehérvár online

Fehérvár online

A város területén már az újkőkorszakból (i. e. 5. évszázad) is található emberi település nyoma. A római korban a közeli Gorsium a Balaton és a Velencei-tó között kereskedelmi utak fontos csomópontja volt. Ezen a területen keresztül vezettek a kereskedelmi utak a Móri-árkon és Veszprém környékén keresztül északra és nyugatra, délkeletre a Balkán-félszigetre, északkeletre a dunai átkelőhely felé (a mai Budapest területén), és végül a Balaton partjainál az Adria és Itália felé. Fehérvár ma is a Dunántúl vasúti és közúti csomópontja.

Fehérvári hírek

Fehérvári hírek

Székesfehérvár (németül Stuhlweißenburg, latinul Alba Regia) megyei jogú város a Dunántúlon, a Közép-Dunántúli régióban, Fejér megye székhelye. Az egyik legnagyobb múltú magyar város, hajdani királyi székhely.

Fejér megye hírei

Fejér megye hírei

Székesfehérvár és Fejér megye legfrissebb hírei, sporteredmények, beszámolók, a megye legfontosabb eseményeinek programajánlója, nap szépe, horoszkóp, képek, videók érdekességek a Fejér megye településeinek életéből. Nézze meg Ön is miről beszélnek Székesfehérvár, Dunaújváros, Adony, Perkáta, Velence, Agárd, Csákvár, Gárdony, Mór vagy Pákozd városában vagy próbáljon szerencsét a nyereményjátékok valamelyikén! A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. Fejér Megyei Hírlap című napilapjának friss információival...

Feliciter

Feliciter

A Feliciter két, - magyar és román nyelvű - hírportálja elsődlegesen az üzleti szféra szereplőire, illetve az igényes hírfogyasztók elvárásaira fókuszál. Az oldalakon található cikkek naprakészek, tárgyilagosak, így szolgálva a külföldi és belföldi gazdasági élet szereplőit. Tíz éves kiadói múltunkra visszatekintve, a nyomtatott sajtóban, a HÍD-lapcsoport megjelentetésével elért sikerek után, portálunk népszerűsége is fejlődő tendenciát mutat, bizonyítja ezt folyamatosan növekvő látogatottságunk.

Hirdetés
Fidelio

Fidelio

A zene a hangok és a csend érzelmeket kiváltó elrendezése, létezésének lényege az idő. A pontos meghatározás nem könnyű, de abban általában egyetértés mutatkozik, hogy a zene a hangok tudatosan elrendezett folyamata. A zene egy művészi kifejezési forma, a hangok és nem-hangok (csendek) időbeli váltakozásának többnyire tudatosan előállított sorrendje, mely nem utasít konkrét cselekvésre, viszont érzelmeket, indulatokat kelt és gondolatokat ébreszt.

Fidesz újság

Fidesz újság

A szerkesztőség minden FIDESZ tag és FIDESZ iránt érdeklődő civil részére nyújt válogatást a közösségek és önkormányzatok, civil világ híradásaiból, közleményeiből. A közzétett írások, hírek, cikkek értékválasztásukban hasonlóak, tartalmukban és nézőpontjaikban lehetnek eltérőek, mert civilek és újságírók készítik együtt. A FIDESZ meghatározó politikai erő, de túl ezen néppárt. Hírek és vélemények a politikáról mindannyiunk életében számottevőek. Örömmel fogadjuk a FIDESZ tagság és szimpatizánsok részéről cikkek küldését az egész országból, hiszen jól tudjuk a média többsége nem fogadókész a valódi hírekre. A politika nem kisajátítható egyetlen társadalmi csoport számára sem. FIDESZ és civil hírek a mindennapokról, a problémákról és megoldásokról.

figyel - Hírek, percről percre.

figyel - Hírek, percről percre.

Hírek, percről percre. Ahova mindig érdemes visszatérni! Percenként frissülő hírek, információk: belföld, külföld, gazdaság, politika, kultúra, tudomány, bulvár, sport, autó, életmód, időjárás... A legfrissebb hírek, információk elsősorban Magyarországról, hírösszefoglaló, és hírkereső rendszerrel.

FigyelőNet - FN

FigyelőNet - FN

A megújult, nyolc éves FigyelőNet a patinás Figyelő termékek legfiatalosabb hangvételű, de a hagyományoknak megfelelően magasan pozícionált tagja. Az oldalon megtalálható minden olyan fontos közéleti témájú belföldi és nemzetközi hír, amiknek ismerete elengedhetetlen a naprakész tájékozottsághoz. A legkiemelkedőbb témákról interjúkban nyilatkoznak az érintettek és elemzések tárják fel az események hátterét. A FigyelőNet azonban közel sem csak híroldal! Olyan portál, ami könnyen elérhetően nyújtja azokat a szolgáltatásokat, amikre egy menedzsernek, vagy cégvezetőnek szüksége lehet. Ide tartozik a törvénytár, a szótár vagy a bérkalkulátorok. A FigyelőNet számára az információ nyújtás mellett az információ cseréje is fontos. Ezért az olvasók a Tudósítóban, illetve felkért publicisták a blogban mondhatják el saját véleményüket.

Film | Mozi hírek, cikkek

Film | Mozi hírek, cikkek

Mozi / Film hírek, cikkek a Fantasmania Szórakoztató Magazinban! A magazin a legfrissebb szórakoztató hírek és cikkek csokorba gyűjtését tűzte ki célul. Ebben partnereink is segítségünkre vannak, így mindig a legváltozatosabb és legaktuálisabb tartalmat tudjuk közre adni. Az oldalon a filmes hírek mellett friss filmtrailerek is nézhetőek és más témakörök hírei is megtalálhatók.

Filmpont

Filmpont

A film napjaink egyik legnépszerűbb információs, ismeretterjesztő, szórakoztatási és művészeti célú technikai eszköze. Ma már nem is rövid története első pillanatától kezdve a látható világ megörökítésére, dokumentatív szándékkal is használták. Az audiovizuális mozgókép (már régen idetartozik a televíziózás, a videó is) mennyiségét tekintve ma is elsősorban ezt teszi: információkat gyűjt, rögzít és közöl. Ha filmről beszélünk, hagyományosan elsősorban mégis a filmművészetről beszélünk. A filmművészet a hetedik művészeti ág. Az alkotó művészetek között az első, amelyik a teret és az időt egyszerre: közvetlenül használja föl, időben és térben egyszerre működik.

Financial Times

Financial Times

Financial Times (rövidítve FT) egy brit nemzetközi, gazdasággal és pénzüggyel foglalkozó napilap, melyet 1888-ban alapítottak. Székhelye Londonban található. 1893 óta rózsaszín papírra nyomják az újságot.

Financial Times - Deutschland

Financial Times - Deutschland

A Financial Times (rövidítve FT) egy brit nemzetközi, gazdasággal és pénzüggyel foglalkozó napilap, melyet 1888-ban alapítottak. Székhelye Londonban található. 1893 óta rózsaszín papírra nyomják az újságot.

Tuti menü