Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Csillag - Észak [4. oldal]
részletek »

Hírek képes leírás: Csillag - Észak [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 345 db
Csillag születik

Csillag születik

A népszerű Csillag születik tehetségkutató megérdemli a figyelmet és ennek köszönhetőn megalakult a honlap, mely arra hivatott, hogy friss bulvár hírekkel szórakoztassa a látogatókat. Elsősorban a Csillag születik 3-ra koncentrál az oldal, de a régi tehetségekről is friss információkat szoktunk szolgáltatni. Kövess minket és garantáljuk, hogy nem maradsz le semmiről.

Csillag Születik 2011

Csillag Születik 2011

Produkció videók, képek, friss hírek és rajongói oldalak a versenyzőkről a Csillag Születik 3 weboldalán! Ha nem szeretnél semmiről se lemaradni, ami a Csillag Születikkel kapcsolatos, értesülni szeretnél a legfrissebb hírekről, szavazni szeretnél kedvenceidre online, vagy csak chatelni szeretnél az üzifalon, akkor a weboldalunkon a helyed! - Csillag Születik 2011

Csillagászati hírek

Csillagászati hírek

A legfrissebb csillagászati hírek - szakszerűen, érthetően. A portál az asztronómia hírei mellett beszámol az aktuális csillagászati eseményekről és programajánlatokról is. Számos fantasztikus felvétellel megfűszerezve még élvezetesebbé teszik a híreket.

Debrecen Online

Debrecen Online

Debrecen (latinul Debretinum, németül Debrezin, szlovákul Debrecín, románul Debreţin, lengyelül Debreczyn) Magyarország második legnagyobb és legnépesebb városa, Hajdú-Bihar megye és a Debreceni kistérség székhelye; egyike az ország hét regionális központjának. Időnként a kálvinista Róma néven vagy cívisváros-ként emlegetik. Kelet-Magyarország és a Tiszántúl szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja. A 13. században említik először írásban. 1361-ben mezővárosi, 1683-ban szabad királyi városi rangot kapott. Nevét az egész kontinensen ismerték híres vásárairól és református iskolájáról, mely európai viszonylatban is kiemelkedőnek számított. Történelme során kétszer volt az ország fővárosa, 1848-49-ben, és 1944-ben. Az évszázadok folyamán többször is tűzvész áldozata lett, a második világháborúban jelentős károkat szenvedett. Ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Debrecen város napja: április 11.

Délmagyarország Online

Délmagyarország Online

A Délmagyarország és Délvilág napilapok közös internetes portálja a www.delmagyar.hu. A legfrissebb Csongrád megyei beszámolók, bel- és külföldi hírek találhatóak az oldalon, folyamatos frissítéssel. Az oldal a megszokott tartalmak, információk mellett, speciális szolgáltatásokat kínál a felhasználóknak, amelyek közé tartozik a videómegosztás, tematikus rovatok (autó, természettudomány ), eseményfotók. A portál Csongrád megyei települések és közösségek részére közösségi oldalakat is kínál. Interaktivitását növeli, hogy a cikkekhez hozzá lehet szólni, s megtalálhatóak a hagyományos fórumozási felületek is. A www.delmagyar.hu áttekinthető, felhasználóbarát oldalain a megszokott és népszerű szolgáltatások is megtalálhatók: a Nap szépe rovat, a bulifotók, teljes körű programajánló, kvízjátékok, KRESZ- és nyelvi tesztek , apróhirdetések. Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Szentes, Csongrád portálja - Minden, ami Szeged - Szegedi hírek és Csongrád megye településeinek, Hódmezővásárhely, Makó, Szentes, Csongrád legfrissebb hírei, balesetek, közéleti hírek, fotók, fórum.

Diepresse

Diepresse

Die Presse is an Austrian daily newspaper based in Vienna. It was founded in 1946 by World War II resistance fighter Ernst Molden and stands in tradition of the Viennese newspapers "Die Presse" (1848-1896) (founded by August Zang) and "Neue Freie Presse" (1864-1938; founded by Max Friedländer). The paper covers general news topics. It is frequently quoted in international media concerning news from Austria. It is the leading Austrian daily newspaper, though not the largest, with around 350,000 readers. Since March 15th, 2009, it has also been operating a weekly newspaper under the name "Die Presse am Sonntag". The "Presse" had been struggling for financial survival for a long time, until during the 1960s, the Austrian Chamber of Commerce became the main shareholder. Since 1999, it has been owned by the Styria Medien AG, a conservative-liberal media group founded by the Catholic Church.

Domainabc

Domainabc

Miért a domainABC-t válasszam a domain regisztrációhoz, tárhely szolgáltatáshoz? - Mert a domainabc.hu-t működtető vállalkozás 2000. óta tevékenykedik a domain regisztráció és tárhely szolgáltatás piacán. - Mert a domainabc.hu-t működtető cég nem egy frissen alakult, kis, labilis vállalkozás. (A med-pc Bt. 1996 óta bejegyzett gazdasági társaság, alapítása óta gazdasági kamarai tag.) - Mert a domainABC az Internet Szolgáltatók Tanácsa által akkreditált regisztrátori vizsgával rendelkező munkatársai szakértelemmel válaszolnak kérdéseire. - Mert ha a domainabc.hu ügyfélszolgálatát hívja, akkor nem egy mamutvállalkozás érdektelen munkatársával fog hadakozni... * Mert ha ügyfélszolgálatunkat hívja, nem automata utasításait kell követni, hanem élő szóban tájékoztatjuk. - Mert eddigi elégedett ügyfeleink között tudhatunk több minisztériumot, országgyűlési képviselőt, országos hatáskörű szervezetet, és felsőoktatási intézményt, ami már önmagában is garancia... - Mert a domainabc nem alkalmaz rejtett költségeket. Az ügyfeleket a várható díjakról tájékoztatjuk, egyértelműen közzétesszük. - Mert - a legtöbb versenytársunkkal ellentétben - "sárga" postai csekken történő fizetésre is lehetőséget biztosítunk.

DuEn Rally

DuEn Rally

Amikor a svájci származású Isaac de Rivaz (1752-1829) 1804-ben készített járművével jó egy métert haladt előre. Ezzel egy új technikai korszakot nyitott meg. Ugyanis a mai autómotor ősatyját hozta mozgásba. Rivaz a gőz helyett éghető gázokkal kísérletezett. Egy hengerben, amit egy szokványos kézikocsihoz rögzített, meggyújtotta az ott tárolt folyadékot. Az égés erejét egy dugattyún át elvezette. 1807. január 30-án Rivaz elnyerte "az éghető gáz vagy más anyagok robbanásának felhasználásából nyert motorerőért" szabadalmat. Fél évszázaddal később a belga feltaláló, Jean Joseph Lenoir (1822-1900) hosszasan dolgozott Rivaz találmányán, és ennek eredményeként 1860-ban szabadalmaztatta éghető gázzal működő motorját. A magyar királyi ipari és kereskedelmi miniszter 1876-os szabadalmi okirata szerint Wessely György "kocsit talált fel Colonet néven, amely lovak segélye nélkül hajtható".

Dunántúli Napló

Dunántúli Napló

Megyei napilapjaink internetes verziójának négy évvel ezelotti elkészítésekor legfobb célunk az egységesség hangsúlyozása volt. Mivel az újságok egy lapcsaládhoz tartoznak, fontosnak tartottuk ezt olyan módon is kiemelni, hogy az oldal látogatója azonnal tudja: egy Axel-Springer honlapot talált. Egy megyei lap online verziójának több küldetése is van: elso és legfontosabb a lap olvasóinak naprakész tájékoztatása. Ezért az oldalak folyamatosan, napi többszöri frissítéssel, esetenként óránként több friss hírrel is igyekeznek informálni a környékbelieket. Az újságírói bázisnak hála, a szolgáltatás minden megyében egyedülálló: a megyei lapok honlapjai mindenhol a leginkább naprakészek, az olvasók innen kapnak eloször információt a legfontosabb helyi eseményekrol. Újságaink honlapjai mindemellett országos hírportálként is muködnek: húszpercenként országos jelentoségu friss híreket kínálnak az olvasóközönségnek. Természetesen a tartalomszolgáltatásról sem feledkezhetünk el: felmérések szerint az olvasók nagy része immáron az interneten keresi vissza a régebbi cikkeket - ennek függvényében az egyes lapszámok szinte teljes egészében megtalálhatóak az adott megyei lap honlapján. Az internet ezen felül lehetoséget ad az információk további árnyalására is, így a cikkek nagy része kibovítve, esetenként több képpel, dokumentummal, háttérinformációval kerül fel a honlapra.

Hirdetés
ECO.HU - Gazdasági hírportál

ECO.HU - Gazdasági hírportál

Az ECO.HU friss gazdasági, tőzsdei és befektetési híreket szolgáltat minden nap, ezzel segítve olvasói tájékozódását a pénzügy világában. A változatos témafeldolgozás mellett az oldal kalkulátorokkal, piaci összefoglalókkal és elemzésekkel is szolgál. Emellett az weblap tartalmaz egy blog fület is, ahol a legfontosabb pénzügyi blogok friss híreiből közölnek válogatást. Sok információ egy helyen! Gazdasági hírek, tőzsdei adatok, deviza árfolyamok - gazdasági, pénzügyi, vállalati, makrogazdasági, deviza, gazdaságpolitikai hírek több az összes meghatározó hazai hírforrástól egy helyen. Külföldi hírek Magyarországról. Mértékadó gazdasági blogokon megjelenő írások.

Ecoline

Ecoline

A top 500-ba tartozó magyarországi cégek zöme külföldi kézben van. Összeállításunkban a tíz legnagyobb ilyennek az anyavállalatát vesszük górcső alá, arra keresve a választ, miként érinti őket a válság, és hogyan próbálnak alkalmazkodni. (A HVG összeállítása az 500 legnagyobb árbevételű és nyereségű társaságról, amelynek ez a cikk is része volt, a HVG, 2009. 1. és 2. számában jelent meg.)

Édenkert magazin

Édenkert magazin

Minden, ami az édeni kerthez szükséges. Virágok, bokrok, cserjék, díszfák és gyümölcsfák ültetése, gyep és sövényápolás. Tippek, pontos leírások, tanácsok, mit miért érdemes ültetni. - Az egészség forrásai mindazok a külső és belső tényezők, melyek az egyént korának, nemének, földrajzi helyének és társadalmi helyzetének figyelembevételével hozzásegítik egészsége optimalizálásához.

Egészségügy.Info

Egészségügy.Info

Az Egészségügy.Info egy országosan az egészségügyi területen működő, vagy a területet tevékenységével érintő cégek adatbázisa, melynek elsődleges felhasználási területe, hogy az oldal látogatói - tehát a cégek lehetséges ügyfelei - megtalálják a lakóhelyükhöz legközelebb eső szolgáltatót az Interneten, függetlenül attól, hogy annak van-e weboldala, webáruháza, publikálási lehetősége, vagy nincs! Emellett a regisztráltaknak publikációs lehetőségeket adunk PR cikk jelleggel, és saját híreinket, cikkeinket kiemelten jelenítjük meg.

Élet és Irodalom

Élet és Irodalom

Az Élet és Irodalom (röviden ÉS) magyar irodalmi-közéleti hetilap 1957 óta. Ezen e néven 1923-ban már megjelent magyar folyóirat. Olvasói elsősorban a nagyvárosi értelmiség köréből kerülnek ki. Az utóbbi évtizedek egyik legfontosabb értelmiségi fóruma a magyar sajtóban. Az újság egyedülálló a lappiacon abban a tekintetben, hogy nem állítható más újság mellé, csak külföldön találunk hozzá hasonló példát. Politikai nézetét szemlélve ma liberálisnak mondható: olyan eszmék mellett kötelezi el magát, mint az egyén szuverenitása az állammal szemben, a kisebbség, a másság, a szabadságjogok védelme. A lap irodalmi megfogalmazásban ad tudósítást a közélet fontos történéseiről, másrészt teret ad kortárs művészek írásainak elsőrendű nyilvánosságra kerüléséhez, kritikáival pedig hírt ad a művészet számos területéről.

Életforma

Életforma

A Piac és Profit Kiadó Konyha &Fürdő Piac című magazinja legszemélyesebb tereink, a konyha és a fürdő - szoba kialakításához, berendezéséhez, szebbé, komfortosabbá tételéhez ad továbbra is ötleteket, tanácsokat, s a sorból a gasztronómia és a wellness - mint a konyhához és a fürdőzéshez szorosan kapcsolódó tevékenység, élvezet - sem marad ki. A 2007- augusztusában megújított KONYHA &FÜRDŐ Piacot - mint ahogyan a Piac és Profit Kiadó minden lapját - ezentúl a környezettudatos szemlélet s így a környezettudatos magatartás és életmód ismertetése, terjesztése is jellemzi. Minden zöld megoldásra és az egészséges életmódhoz szükséges táplálkozási tudnivalókra - wellnessétrend, biosarok - is felhívja a figyelmet. A magazin új címlappal, s megváltoztatott, megújított dizájnnal is kedveskedett olvasóinak. A KONYHA &FÜRDŐ Piac alkalmat ad szemgyönyörködtetésre és álmodozásra, de nagyon is gyakorlatias és hasznos információival hozzájárul ahhoz, hogy ki-ki minél elégedettebben tudjon élni a megismert lehetőségekkel, és az életminősége is javuljon. Fő jellegzetessége, hogy minden lapszámban bemutat 3-3 különböző árkategóriájú élő, valódi, használatban lévő konyhát, illetve fürdőszobát, egyben és részleteiben, ötletekkel, márkákkal, tulajdonságokkal és természetesen a látható termékek - szaniterek, burkolatok, csaptelepek, bútorok, kiegészítők, világítótestek és egyebek

Elixír magazin

Elixír magazin

Nemrég múlt húszesztendős az Elixír magazin, amely annak idején elsőként vállalta fel hazánkban az addig tabunak számító témákat, az asztrológiát, az ezotériát, az alternatív gyógymódokat, a parapszichológiát és egyéb, az útkereső ember számára fontos kérdéseket. Napjainkban a legkiválóbb szerzőgárda írásaiból állítjuk össze hónapról hónapra a magazint. (Ha a magazinban cikket szeretne megjelentetni, tudnia kell, hogy kéziratot nem őrzünk meg és nem küldünk vissza.)

Észak-Alföld Online

Észak-Alföld Online

Észak-Alföld a hét magyarországi statisztikai régió egyike; az ország északkeleti részében helyezkedik el. Régióként Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéket foglalja magába. A régió központja Debrecen.

Tuti menü