Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hírek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 345 db
 Hírek a médiából - Friss hírek percről-percre! Légy naprakész!

Hírek a médiából - Friss hírek percről-percre! Légy naprakész!

Friss hírek percről-percre! - Hírek a médiából, hírek a médiáról nap mint nap! Friss hírek percről-percre! Légy naprakész és tájékozott a napi friss hírek, legújabb mai hírek által. Hírek a médiából, hírek a médiáról. Olvasd legfrissebb híreinket, és ha Téged sem hagynak hidegen a médiában, a médiával történtek, adj hangot véleményeddel a tisztességes média mellett! Szólj hozzá a cikkekhez, írj ki magadból mindent!

168 óra

168 óra

A 168 óra egy magyar közéleti hetilap, amelyet 1989-ben alapítottak. Jelenleg a Telegráf kiadó jelenteti meg. A lap előzménye a Magyar Rádió azonos nevű, szombatonként délután 16 órakor jelentkező másfél órás belpolitikai magazinműsora, valamint a vasárnaponként reggel 6 és fél 9 óra között sugárzott műsora volt, amelyeket Mester Ákos és Bölcs István szerkesztett abban az időszakban. A hetilap eredetileg e műsorokban elhangzottak szerkesztett változatait közölte.

A nagy duett

A nagy duett

A Nagy duett giga show műsor egy nagyon jó ötleten alapul. A recepthez kell sok énekes plusz jó pár celeb. Rakd őket párba és énekeltesd meg őket. Ez kell egy tehetségkutató ellen. A Csillag születik tehetségkutató nézettségét kellene csorbítania a műsornak és úgy hiszem az összeállításnak köszönhetően talán sikerül lenyomni a konkurenciát.

a5

a5

Az A5.hu Magyarország egyik legrégebbi és leglátogatottabb online autós-motoros és Forma-1 oldala. Mint szakportál mindig is tartottuk magunkat azon meggyőződésünkhöz, miszerint bulvárosodás nélkül is lehet látogatott, szakmailag igényes, mégis érdekes híreket, írásokat közöni. Az A5.hu ezért nagy hangsúlyt fektet tesztjei, kommentárjai, kritikái szakszerű, könnyen érthető, mégis egyedi hangvételére. Autót vásárló olvasóink négy elemből álló adatbázisunk előnyeit is ki tudják használni. Autótesztből, töréstesztből, és képgalériából is hatalmas adatbázis áll rendelkezésre.

AdóNet

AdóNet

Az AdóNet olvasói és felhasználói kis- és középvállalkozások, vállalatok, intézmények gazdasági vezetői és munkavállalói, számviteli és jogi szakemberek, adótanácsadók, könyvelők. Megtalálják és látogatják az oldalt azok a nem szakemberek is, akik az őket érintő adózási, vállalkozási, munkajogi kérdésekben igénylik, hogy minden lehetséges információ és több szakmai vélemény birtokában legyenek és úgy döntsenek. Az oldal népszerű az egyes szakmák - orvosok, tanárok, kutatók, újságírók, szellemi szabadfoglalkozásúak - jogkereső közönsége körében is.

Adósságrendező hitelek

Adósságrendező hitelek

Banki hitel lehetőségekhez tanácsadás szükséges. Sok esetben nagyon nehéz a választás a rengeteg hitel fajta közül, nem mindegy milyen kondícióval, milyen hosszú időre, stb. Látogassa meg ezt az oldalt és minden felmerülő problémára megoldást fog találni a hitelek sűrűjében. Autó hiteltől kezdve az Osztrák hitel lehetőségekig.

Agrárkapu

Agrárkapu

Kereskedelmi és Információs kapuit nyitotta meg az agrárkapu az Interneten a mezőgazdaság szereplői számára. Célunk az agrárgazdaságban muködő, vagy azzal kapcsolatban álló kis- és középvállalkozások, valamint mezőgazdasági termelők részére magas színvonalú szolgáltatások nyújtása, és új lehetőségek teremtése. A piactér lehetőséget teremt a termelők termékeinek piacra juttatására és árusítására. Az agrárkapu rendszer adta lehetőségek kihasználásával a termékeknek a legszélesebb kereskedelmi teret tudjuk biztosítani. Az agrárkapu céljai között szerepel az Interneten meglévő hálózat kiterjesztése agrárkapu központok kialakításával, ahol gondolunk mindazon termelőkre, akik még nem használták, és nincs lehetőségük elérni az Internetet. A központok biztosítják az infrastruktúrát (számítógépet, Internet elérést), ahol képzett munkatársak segítik az agrárkapu szolgáltatásainak közvetlen elérését.

aHírek

aHírek

Egy helyen olvashatod a legfontosabb hazai médiumok híreit, így 10 perc alatt átfuthatod: miről szólnak szólnak A HÍREK. Oldalunk az alábbi hírekben témákban jártasak: friss hírek, friss, szórakozás, üzlet, sport, café, informatika, és még számos területen mint például az autók, tudomány, technika, átfuthatod, külföld, belföld, nem, online, új, karrier.

Állati hírek

Állati hírek

Üdvözlünk az AWIW.NET-en, az állatbarátok internetes közösségében. Regisztráció után oldalunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: friss, érdekes állati híreket olvashatsz és véleményezhetsz, a Tenyésztők menüpontban megismerkedhetsz a tenyésztőkkel és te is beküldheted tenyésztői adatlapodat. Apróhirdetéseket bújhatsz vagy adhatsz fel, Fórumon cseveghetsz, Profilodat egyéni izlésednek megfelelően alakíthatod, a Klubban megismerkedhetsz a többi taggal, privát üzeneteket küldhetsz, a Linkek között érdekes weblapokat találsz és te is beküldheted kedvenc webhelyeid címét.

Hirdetés
Alpokalja

Alpokalja

Az Alpokalja-Online 2003. óta működő független online szabadidő- és hírmagazin, a térség egyik meghatározó, önálló tartalommal és véleménnyel bíró internetes médiuma. A helyi internetes médiapiacon egyedi kínálatot nyújtunk az olvasóknak, naponta többször frissülő tartalommal, közéleti hírekkel, turisztikai információkkal, kulturális kritikákkal, publicisztikával, képgalériákkal és számos egyéb rovattal, szolgáltatással. A hagyományos témák mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetetünk az interaktivitásra is, így a szerkesztőségi anyagok mellett folyamatosan közlünk olvasói leveleket, szavazatokat, működtetünk internetes fórumot. Mindemellett helyi cégekkel közösen üzemeltetünk online könyv, zene, film, hifi, számítástechnika, valamint szemészeti áruházakat, online fotókidolgozást. A térség legnagyobb blog site-ja is az Alpokalja-Online gondozásában működnek, melyben a méltán népszerű olvasói blogok mellett politikai és közéleti blogteret is üzemeltetünk, melyben ismert helyi politikusok személyes webnaplóit közöljük. Főbb értékeink: - Politikai és gazdasági függetlenség, - Gazdag, folyamatosan, naponta többször is frissülő tartalom, - Hatalmas hírlevél-adatbázis, - A térség legnagyobb és leglátogatottabb blogtere, - 3-4 ezer napi olvasó, - Hetente átlag 50 ezer oldalletöltés, folyamatosan növekvő tendenciával.

Alternatív energia

Alternatív energia

Altenergia.hu - AlternAlternatív energia portál, alternatív energia, altenergia - mindent a jövő energiáiról: megújuló energia, passzív ház, napkollektor, napelem, hőszivattyú, pellet, szélgenerátor, szélerőmű, aktív ház, zöld autó, hibrid meghajtás, elektromos autó, cng-lpg, bioetanol, hidrogén, üzemanygcella. biodízel, zöld informatika, háztartási eszközök, zöld infó, energiagazdálkodás, szórakoztató elektronika, telekommunikáció

Amerikai Tőzsdei Hírek

Amerikai Tőzsdei Hírek

Amerikai Tőzsdei Hírek professzionális módon magyarul. Audió és írásos anyagként is visszakereshető módon. Percenként frisssül a világ tőkepiaci eseményeivel, amely nagy segítség lehet a kereskedés alatt a tájékozódáshoz. Ingyen is kipróbálhatja, hogy meggyőződjön a szolgáltatás értékéről. Emellett számos lehetőségel próbálunk még kedvezni leendő ügyfeleink számára.

Atecéged.hu - áfa, adó, vállalkozás és munkaügyek

Atecéged.hu - áfa, adó, vállalkozás és munkaügyek

Információk cégalapítás, cégműködtetés, adózás és munkaügy témákban KKV-knek és vállalkozásoknak. Célunk, hogy olyan naprakész és könnyen fogyasztható információkkal, hírekkel lássuk el a vállalkozásokat, amelyek megkönnyítik a cégműködtetéssel kapcsolatos döntéshozatalt. Kiemelten foglalkozunk adózási, cégműködtetési, cégalapítási és munkaügyi kérdésekkel. Ha nincs időd mindennap visszatérni, akkor iratkozz fel Napi Tipp hírlevelünkre, minden nap meg fogsz tudni egy fontos információt, amely érintheti cégedet.

ATV

ATV

Az ATV (korábban egy ideig Magyar ATV) bejegyzett magyarországi televíziós társaság, az első magyar magán TV csatorna. 1990 óta sugározza műsorait. A cég ma a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek többségi tulajdonában van. Programstruktúra: Műsorait baloldali, vagy annak szánt szellemiség hatja át, ez a témák választásában és megvitatásában is érezhető. Az ATV programstruktúrájának meghatározó eleme a hír és közélet, lévén státusa félig kereskedelmi, félig közszolgálati. (Ebből kifolyólag jogosult kormányzati és ORTT támogatásokra egyaránt) Hétköznapokon ez képezi a fő műsoridő gerincét, és ez adja a csatorna sajátos, rá jellemző karakterét, amit az ATV ismert médiaszemélyiségekkel valósít meg. A hétvégi struktúrában emellett helyet kapnak egyes szórakoztató műsorok és családi filmek éppúgy, mint életmódmagazinok vagy bizonyos női műsorok. További érdekes és színes elemei a műsorstruktúrának az új tulajdonosi körrel érkezett keresztény adások: a 700-as Klub reggelente magyar szinkronnal jelentkező adásai, valamint a Hit Gyülekezete Vidám Vasárnap elnevezésű, vasárnap délelőttönkénti közös istentisztelete, melyet a televízió élőben közvetít.

Autó stílus

Autó stílus

Elsőként egy francia mérnök, Nicolas Joseph Cugnot-nak sikerült gőzhajtású járművet készítenie. Mivel ő tüzérségi katonatisztként szolgált, azt kellett megoldania, hogy a nehéz ágyúkat gyorsabban lehessen szállítani. Ehhez alapként kemény fából hatalmas, háromkerekű szerkezetet épített. Az első kerék elé óriási gőzüstöt helyezett fel. A gőz sistergéssel és fújtatással meghajtotta a járművet. Azonban az üstöt hevítő tüzet folyamatosan táplálni kellett, ezért egy fűtőembernek kellett ott állnia. Amikor Cugnot 1771-ben szerette volna bemutatni új találmányát, a gőzautó elszabadult és ledöntött egy falat. Ez volt a történelem első közúti balesete, amelyet gépi hajtású jármű okozott. Mivel a belső égésű motor még ismeretlen volt, a gépek világát a gőz uralta. Ám egy idő után hatalmas lökést adtak a mechanizálás és az iparosodás fejlődésének az új, nagy teljesítményű gőzgépek, amelyeket a skót származású James Watt (1736-1819) fejlesztett ki.

Auto2

Auto2

Több mint két éve említették először a Ferrarinál, hogy hibrid megoldásokban gondolkoznak, vagy legalábbis nem vetik el azokat. Ezt követte a napokban Luca Di Montezemolo kijelentése, aki a 2010-es Genfi Autószalonra hibrid 599-es Ferrarit ígért. Persze nem kell rögtön akkumulátoros városi csettegőre gondolni, ez esetben a hibrid nagyjából annyit jelent, hogy az autó megkapja a Forma1-ből eredő kers rendszert, valamint egy start-stop elektronikát. Ezekkel a trükkökkel az 599-es 32,7 literes városi átlagfogyasztása 22,9 literre fog mérséklődni. Erre szokták mondani, hogy: Mindjárt más!

Autogear

Autogear

Az autó (elnevezése az automobile rövidítése, a görög auto: ön és a latin mobilis: mozgás szavakból) egy olyan jármű amely képes annyira önálló mozgásra, nem egy másik jármű vagy állat mozgatja. Vagy hétköznapi jelentésében az autó a gépkocsi, egy kereken guruló saját motorja által hajtott személyjármű. A legtöbb meghatározás olyan szabályszerűségekkel írja le mint elsősorban aszfaltútra tervezték, 1-8 utast szállíthat, jellemzően négy kerékkel rendelkezik, és felépítése a személyszállításra jobban alkalmassá teszi mint áruszállításra.[1] Mindazon által a leírások pontossága nem tökéletes, a eltérő feladatokra létre hozott számos különböző gépkocsi típus miatt.

Tuti menü