Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírportálok képes leírás - Hírek.tlap.hu
részletek »

Hírportálok - Hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Hírportálok
Keresés
Találatok száma - 57 db
168 óra

168 óra

A 168 óra egy magyar közéleti hetilap, amelyet 1989-ben alapítottak. Jelenleg a Telegráf kiadó jelenteti meg. A lap előzménye a Magyar Rádió azonos nevű, szombatonként délután 16 órakor jelentkező másfél órás belpolitikai magazinműsora, valamint a vasárnaponként reggel 6 és fél 9 óra között sugárzott műsora volt, amelyeket Mester Ákos és Bölcs István szerkesztett abban az időszakban. A hetilap eredetileg e műsorokban elhangzottak szerkesztett változatait közölte.

ATV

ATV

Az ATV (korábban egy ideig Magyar ATV) bejegyzett magyarországi televíziós társaság, az első magyar magán TV csatorna. 1990 óta sugározza műsorait. A cég ma a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek többségi tulajdonában van. Programstruktúra: Műsorait baloldali, vagy annak szánt szellemiség hatja át, ez a témák választásában és megvitatásában is érezhető. Az ATV programstruktúrájának meghatározó eleme a hír és közélet, lévén státusa félig kereskedelmi, félig közszolgálati. (Ebből kifolyólag jogosult kormányzati és ORTT támogatásokra egyaránt) Hétköznapokon ez képezi a fő műsoridő gerincét, és ez adja a csatorna sajátos, rá jellemző karakterét, amit az ATV ismert médiaszemélyiségekkel valósít meg. A hétvégi struktúrában emellett helyet kapnak egyes szórakoztató műsorok és családi filmek éppúgy, mint életmódmagazinok vagy bizonyos női műsorok. További érdekes és színes elemei a műsorstruktúrának az új tulajdonosi körrel érkezett keresztény adások: a 700-as Klub reggelente magyar szinkronnal jelentkező adásai, valamint a Hit Gyülekezete Vidám Vasárnap elnevezésű, vasárnap délelőttönkénti közös istentisztelete, melyet a televízió élőben közvetít.

Barikád

Barikád

A Barikád egy Magyarországon megjelenő havilap. 36 színes oldalon, 10 000 példányban kerül utcára minden hónap közepén. Első próbaszáma 2009 májusában, míg az első hivatalos szám 2009 júniusában került forgalomba. A lap hivatalosan nem kötődik a Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz, de sem ők, sem a párt nem titkolja a szoros viszonyt (a lap és a párt székhelye is ugyanabban az épületben van). Jogilag szintén nincs kapcsolat a barikád.hu hírportál és a havilap között, azonban azt weboldaluknak tekintik, mivel a nevük azonos, a grafikai megjelenésük gyakorlatilag megegyezik és a szerkesztőgárdában is vannak átfedések. Az újságot vezető szerkesztőbizottság távlati célja a lap hetilappá alakítása.

Befektetési friss hírek

Befektetési friss hírek

Friss pénzügyi, befektetési, hitelekkel kapcsolatos hírek Magyarországról és az egész világról. Kövesse nyomon a legfontosabb történéseket, amik kiemelt hatással vannak hitelügyeinkre, befektetéseinkre, vagy vállalkozásunkra, munkahelyünkre, azaz egész életünkre. Értesüljön a legfrissebb pénzügyi vagy technológiai hírekről, hogy lépést tudjon tartani a globalizációval. Hírek és újdonságok egy helyen, ismerje meg a startupok különleges és elképesztő ütemben változó és folyamatosan fejlődő világát is, melyek szintén a jövőnk alakítói.

Budapest főváros online

Budapest főváros online

Aktuális témák és társadalmilag érzékeny hírek hírportál. - Budapest nagyvárossá fejlődésében az iparnak kiemelkedő szerepe volt, azonban az 1960-as évektől megkezdődött a főváros ipari súlyának fokozatos visszaesése. Ez a tendencia az 1990-es évek elejétől egyre erősödött. A budapesti ipar ebben az időben látványos méretű szervezeti átalakuláson ment keresztül: sorra szűntek meg, vagy váltak szét kisebb egységekre nagy múltú, sok esetben világhírű cégek (Ganz MÁVAG Mozdony és Gépgyár, Magyar Hajó- és Darugyár, Láng Gépgyár, Csepel Művek, Ikarus stb.) Budapest iparában szinte valamennyi ágazat képviselteti magát. Főbb termékei a híradás- és számítástechnikai eszközök, az elektromos gépek, az izzólámpák, a fénycsövek (Tungsram). A gyógyszeripar nagy múltú központjai: Egis, Chinoin, Richter Gedeon. A fővárosban alacsony az ipari vállalkozások aránya, az ipar folyamatosan kitelepül az agglomerációba. A nagyiparban a fővárosiak 8,2%-a dolgozik. Minden 100 hazánkban működő külföldi érdekeltségű cégből 54-nek budapesten van a székhelye. Innen irányítják az ország egész területén végzett tevékenységüket. Ilyen például a Magyar Telekom, a General Electric, a CIB Bank, a K& Bank, a Budapest Bank, a Generali Providencia, az ING biztosítók. Budapesten nyitott regionális központot például a Volvo, a Saab, a Ford, a Daewoo is.

Élet és Irodalom

Élet és Irodalom

Az Élet és Irodalom (röviden ÉS) magyar irodalmi-közéleti hetilap 1957 óta. Ezen e néven 1923-ban már megjelent magyar folyóirat. Olvasói elsősorban a nagyvárosi értelmiség köréből kerülnek ki. Az utóbbi évtizedek egyik legfontosabb értelmiségi fóruma a magyar sajtóban. Az újság egyedülálló a lappiacon abban a tekintetben, hogy nem állítható más újság mellé, csak külföldön találunk hozzá hasonló példát. Politikai nézetét szemlélve ma liberálisnak mondható: olyan eszmék mellett kötelezi el magát, mint az egyén szuverenitása az állammal szemben, a kisebbség, a másság, a szabadságjogok védelme. A lap irodalmi megfogalmazásban ad tudósítást a közélet fontos történéseiről, másrészt teret ad kortárs művészek írásainak elsőrendű nyilvánosságra kerüléséhez, kritikáival pedig hírt ad a művészet számos területéről.

Fejér megye hírei

Fejér megye hírei

Székesfehérvár és Fejér megye legfrissebb hírei, sporteredmények, beszámolók, a megye legfontosabb eseményeinek programajánlója, nap szépe, horoszkóp, képek, videók érdekességek a Fejér megye településeinek életéből. Nézze meg Ön is miről beszélnek Székesfehérvár, Dunaújváros, Adony, Perkáta, Velence, Agárd, Csákvár, Gárdony, Mór vagy Pákozd városában vagy próbáljon szerencsét a nyereményjátékok valamelyikén! A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. Fejér Megyei Hírlap című napilapjának friss információival...

Fn FigyelőNet

Fn FigyelőNet

Friss hírek, cikkek, háttérelemzések a magyar és külföldi gazdasági élet és közéleti aktuális témáiról tudhat meg mindent. Minden pénteken 15 és 16 óra között korlátozás nélkül elérhetőek a Figyelő hetilap zárolt cikkei.

Fogyasztóvédelem Magyarország

Fogyasztóvédelem Magyarország

A fogyasztóvédelem széleskörű társadalmi összefogás eredménye. Pénzügyi szolgáltatások, közmú szolgáltatások, tömegközlekedés, kereskedelem, s nem utolsósorban a fogyasztói kiszolgáltatottság tagadhatatlan ténye, a fogyasztói esélyegyenlőtlenség a fogyasztók és szakemberek írásaiból kerülnek fókuszba. A hatóság ,az oktatás, a civilszervezetek és maguk a fogyasztók együtt vehetnek részt a kor fogyasztókat ért hatásainak értékelésében és a fogyasztóvédelem módszereinek korrekciójában. A Fogyasztóvédelem Magyarország független, a fogyasztók érdekeit és a fogyasztók sérelmeit közvetlenül megjelenítő magazin. Jogalkotás elősegítése és jogvédelem biztosítása a magazin célkitűzései között elsőrendű helyen vannak.

Hirdetés
Friss Hírek - A hírek frissen tálalva a legjobbak!

Friss Hírek - A hírek frissen tálalva a legjobbak!

Friss Hírek - A hírek frissen tálalva a legjobbak! Az oldalon megtalálható kategóriák: Autó,Motor, Belföld, Bulvár, Egészség, Életmód, Ezotéria, Filmek, Mozi, Fotózás, Gaming, Játék, Gazdaság, Időjárás, Informatika, Külföld, Kultúra, Mobil, Receptek, Sport, Szórakozás, Tudomány, Utazás, Vegyes,Zene

Friss hírek minden órában

Friss hírek minden órában

Manapság a legtöbben a friss hírek által tudnak meg többet. A friss hírek igencsak elengedhetetlenek, de ez nem újdonság, ugyanis az info meghatározó egy ember részére. Elolvashatják, hogy mi történt a városában, és ennek segítségével alkotnak véleményt. Manapság a friss hírek a világhálón is megtalálhatók, így számtalan ember ily módon szerez tudomást a friss hírek részleteiről még többet. Oldalunkon a friss hírek megtalálhatók, így amennyiben többet kíván megtudni, látogassa meg!

Gamestar - GS TV

Gamestar - GS TV

Megjelent a játék első komoly trailere, ami a filmszerű kampányból mutat meg néhány fontos helyszínt és pillanatot. Gyere el pénteken egész nap a Magyar Telekom székházába és tölts velünk valamint játékainkkal egy tartalmas napot! Computer Art Forum - GameStar beszélgetés és látványos játéksarok

Hasznos Hírek

Hasznos Hírek

Önnek van honlapja? Lepje meg olvasóit valóban hasznos hírekkel! Tegye fel a Hasznos Hírek portál folyamatosan frissülő politika-, bulvár- és protokoll mentes közhasznú infromációit tartalmazó hírblokkunkat! (RSS/Banner) - Hibát talált? Van egy hasznos híre? Kérjük, írjon nekünk! - A "Hasznos Hírek" szolgáltatást az az igény hívta életre, hogy rendkívül nehezen jutnak az emberek olyan elfogulatlan, tájékoztató jellegű információkhoz, amelyek mindennapjaikat jelentős mértékben érintik. - Az Demokrácia Műhely Egyesület által kifejlesztett és a Localinfo Kft. szakmai támogatásával létrejött Hasznos Hírek" politika-, protokoll- és bulvár-mentesek; arra szorítkoznak, ami valóban fontos és nélkülözhetetlen a hétköznapi eligazodásban. Oldalainkon csak praktikus híreket talál az adóváltozásoktól a pályázati lehetőségeken át a legkülönbözőbb élethelyzetekben (pl. felvételi, gyes, nyaralás, lakáshitelek, stb.) fontos információkig. - Kapcsolat: hasznoshirek@localinfo.hu

Helyi Téma

Helyi Téma

A Helyi Téma közéleti hetilap megjelentetője a Théma Lap- és Könyvkiadó Kft. Magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk 2004 októberében elsőként jelent meg a hazai médiapiacon egy ingyenes, kerületi laphálózattal Magyarországon, felismerve annak hiányát, illetve az abban rejlő piaci lehetőségeket. A Helyi Téma kezdetben a budai kerületekben jelent meg, majd 2005 szeptemberétől az összes budapesti kerületben, 2006 márciusától pedig már a dél budai agglomerációban is megjelenik (Budaörs, Érd, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Százhalombatta), összesen 723 ezer példányban! Az elmúlt 3 év alatt a Helyi Téma a Szonda Ipsos és a Gfk Hungária piackutatásai szerint az egyik legolvasottabb hazai sajtótermékké és a hazai médiapiac egyik jelentős szereplőjévé vált. Az olvasói igények és a piaci visszajelzések alapján a lapot folyamatosan fejlesztjük, így 2007 augusztusától az teljesen megújult formában, új külsővel, új tartalommal és rovatszerkezettel jelenik meg. Kiadónk az elmúlt év végén megkezdte az országos terjeszkedést is, így a Helyi Téma első vidéki változata tavaly ősszel megjelent Dunaújvárosban, de az idei esztendő végéig további 4-5 vidéki nagyvárosban tervezzük a lap megjelentetését.

Heti Válasz

Heti Válasz

A Heti Válasz Magyarországon megjelenő hetilap. A budapesti székhelyű Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. adja ki. "A lap célja a 2001-es alapításkor ideológiai természetű, egy adott eszmerendszer terjesztése volt. A 2004-es tulajdonosváltás és a működés piaci alapra való helyezése ezen gyökeresen változtatott. A szerkesztőség felismerte, hogy nem kell radikálisan fogalmazni, mert a tényeknél nincs radikálisabb. A Heti Válasz ma már véleményvezető, a közéelti-gazdasági hetilapok piacán meghatározó szerepet betöltő, tényszerűségre törekvő lap, a legjobb értelemben vett minőségi újságírást megvalósítva. A lap készítői úgy látják, hogy érvrendszert és témát kell nyújtani az olvasóknak. A témaválasztásnak kell beazonosíthatóvá tennie a lapot. Ez azt is jelenti, hogy az újságnak természetesen van egy világképe, ami a témaválasztásban szerepet játszik. A Heti Válasz világképe alapvetően konzervatív, de nem pártalapon, hanem értékalapon. Ez mutatkozik a gazdaságról vagy a család szerepéről alkotott véleményben. A lap készítői szerint ennek van piaci létjogosultsága, és ezt igazolják vissza a növekedő példányszám alapján az olvasói igények is." (Bódis, 2007)

Hír ma

Hír ma

A Hir.ma híroldal friss és hasznos híreket tesz közzé a gazdasági, pénzügyi világból. Portálunk vállalkozói tippekkel, céges tudnivalókkal, adózási tanácsokkal, befektetési ötletekkel segíti olvasóit. Követjük a devizapiac változását, és a fontosabb tőzsdei történéseket is. Szemlézzük a fontosabb külföldi lapokat is, mint pl a Financial Times.

Híráram

Híráram

Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át! Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!vFolyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!vFolyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!Folyamatosan friss hírek 0-24 órán át!

Tuti menü