Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírböngészők - magyar képes leírás - Hírek.tlap.hu
részletek »

Hírböngészők - magyar - Hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Hírböngészők - magyar
Keresés
Találatok száma - 27 db
 Hírek a médiából - Friss hírek percről-percre! Légy naprakész!

Hírek a médiából - Friss hírek percről-percre! Légy naprakész!

Friss hírek percről-percre! - Hírek a médiából, hírek a médiáról nap mint nap! Friss hírek percről-percre! Légy naprakész és tájékozott a napi friss hírek, legújabb mai hírek által. Hírek a médiából, hírek a médiáról. Olvasd legfrissebb híreinket, és ha Téged sem hagynak hidegen a médiában, a médiával történtek, adj hangot véleményeddel a tisztességes média mellett! Szólj hozzá a cikkekhez, írj ki magadból mindent!

aHírek

aHírek

Egy helyen olvashatod a legfontosabb hazai médiumok híreit, így 10 perc alatt átfuthatod: miről szólnak szólnak A HÍREK. Oldalunk az alábbi hírekben témákban jártasak: friss hírek, friss, szórakozás, üzlet, sport, café, informatika, és még számos területen mint például az autók, tudomány, technika, átfuthatod, külföld, belföld, nem, online, új, karrier.

Best hírek

Best hírek

Egyetlen felületen gyorsan átfuthatja a friss híreket a Best Hírek hírgyűjtő oldal segítségével. Naponta több száz új hír található az oldalon, a legnagyobb hírportálok híreiből válogatva. A hírek gondosan kategorizálva jelenek meg az oldalon és belső hírkeresőnk is segíti a könnyű tájékozódást. Óránként újabb hírekkel frissül a lap.

figyel - Hírek, percről percre.

figyel - Hírek, percről percre.

Hírek, percről percre. Ahova mindig érdemes visszatérni! Percenként frissülő hírek, információk: belföld, külföld, gazdaság, politika, kultúra, tudomány, bulvár, sport, autó, életmód, időjárás... A legfrissebb hírek, információk elsősorban Magyarországról, hírösszefoglaló, és hírkereső rendszerrel.

Friss hírek

Friss hírek

Frissen tálalt hírek Magyarországról és külföldről egyaránt. Csak a hírek, semmi mellébeszélés. Böngészd a hírfolyamot, hogy ne maradj le semmiről! Az oldal hírrovatai: belföldi hírek, külföldi hírek, gazdasági hírek, sporthírek, informatikai hírek, tudományos hírek, bulvár hírek, női hírek, zenei hírek.

Friss Hírek

Friss Hírek

Ingyenes hírgyűjtő portál a maifriss.hu, ahol egy oldalon különböző témakörök szerint tematizálva jelennek meg a hírek: életmód, női hírek, autó, sport, bulvár, gazdaság, belföld, külföld. Hazai hírek válogatott minőségi hírportálokról, nemzetközi kitekintés. Érdekes linkek itthonról és a nagyvilágból...

Friss hírek percről-percre

Friss hírek percről-percre

Friss hírek: gazdaság, életmód, autó-motor, kultúra, bulvár hírek, gasztro, szórakozás, sport, tudomány. Belföldi és külföldi hírek percről percre. Hírarchívum, hírkereső. Kövesse nyomon kedvenc témájában a híreket percről percre. Weboldalunkon minden hasznos infót megtalál akár a gazdaság világából, akár a tudomány világából....

Hellocity - helyi hírek

Hellocity - helyi hírek

Hellocity helyi hírgyűjtő, hírkereső és közösségi oldal, az oldalon megtalálhatóak Magyarország városainak (például Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Gödöllő, Debrecen, Eger, Esztergom, Székesfehérvár, Szombathely, Kecskemét, Sopron és még 3000 település) hírei mellett térképek, programok, videók, fórumok, cégek, vállalkozások adatai. Az oldalon ingyenes cégregisztrációra van lehetőség.

Hírek

Hírek

A hírek.hu-n a legnagyobb hírportáloktól kezdve a kisebb, tematikus oldalakig bármelyik, RSS-t használó általad olvasott portált beteheted híroldaladba , vagy beállíthatsz kulcsszavakat hírfigyelésre.

Hirdetés
Hírek Pontneked

Hírek Pontneked

Híroldalunkon megtalálja az összes témakör legérdekesebb, legaktuálisabb hírét és az archívum segítségével megkeresheti ezeket visszamenőleg is. Az oldalunk segítségével Ön nem maradhat le semmiről, legyen szó politikai eseményről, gazdasági hírről, kiváló sportteljesítményről, vagy esetleg a bulvár világ változásairól. Legyen a kedvenc lapja az oldalunk, amivel egyszerre több napilapot fog a kezébe.

Híreső

Híreső

A hír újságírói meghatározása szerint olyan ellenőrzött és igaznak bizonyult információ, amely közérdeklődésre tarthat számot, és amely speciális szakmai eljárás, a hírszerkesztés eredményeként jött létre. A hírszerkesztés során a legfontosabb feladat a hírérték meghatározása. A hír újságírói meghatározása szerint olyan ellenőrzött és igaznak bizonyult információ, amely közérdeklődésre tarthat számot, és amely speciális szakmai eljárás, a hírszerkesztés eredményeként jött létre. A hírszerkesztés során a legfontosabb feladat a hírérték meghatározása.

Hírkereső

Hírkereső

Friss hírek percről-percre! 200 hírforrásból napi 5.000 hír! Bulvárhírek, gazdasági hírek, autós hírek, életmód hírek, sporthírek. Az oldalon szereplő hírek más híroldalak hírcímei, így azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk! A Hírkereső.hu rendszere csak magyarországi cégek és szervezetek híroldalait szemlézi.

Hírlapom

Hírlapom

Egy magyarul beszélő, teljes egészében flash-ben megírt online rss olvasó az oldal. Ízléses, szép, ügyes munka. Kipróbáltam a külső blog megjelenítést, a tördelések, formázások és képek sajnos (még?) nem jönnek át, de az oldal gyors és ráadásul van benne egy csomó bedrótozott rss csatorna is. Lehet benne blogot is írni, bár azt most nem próbáltam ki. Aki megteszi, kérem, számoljon be róla. Érdemes próbálkozni, ismerkedni vele, hátha tényleg fejlesztik tovább.

Hírlista

Hírlista

A Hírlista.hu egy olyan ingyenesen, bárminemű regisztráció nélkül látogatható hírközvetítő weboldal, melynek segítségével - felesleges és időrabló barangolás helyett - egyetlen helyről, az eredeti megjelenéssel azonos időben válik elérhetővé több tucat magyar nyelvű híroldal legfrissebb hírei. Így lehetővé válik az internet két legnagyobb előnyének - az információbőség és a gyorsaság - egyidejű kiaknázása. A Hírlista.hu használata jelentősen lecsökkenteni a nap legfrissebb híreinek megszerzésére fordított időt, ám e rövid barangolási idő ellenére is a legjobban informált internetezők között tartja rendszeres látogatóit. A Hírlista.hu partnerhírforrásai között általános, gazdasági és egy-egy témára specializálódott híroldal egyaránt megtalálható, melyek között erdélyi, kárpátaljai és vajdasági partner is helyet kapott. Az oldalon időrendi sorrendben megjelenő hírcímek többféle csoportosításba is rendezhetők. Lehetőség van a cikkek tartalma alapján képzett 11 hagyományos rovat bármelyikét külön-külön is figyelni, de a multimédiás tartalommal rendelkező hírek önálló kiszűrése is mindössze egyetlen klikkeléssel elvégezhető. A Hírlista.hu oldaláról nem csak hírek, de fontosabb, illetve érdekesebb adatbázisok is közvetlenül elérhetők. Így például tőzsdei árak, országos közlekedési menetrendek, programajánlók, szótárak, teljes körű telefonkönyvek, Tv műsorok, receptek, stb.

Hírposta

Hírposta

A Hírposta az ország legjelentősebb általános és tematikus online médiumainak friss híreit gyűjti össze egy oldalon. Tisztán átlátható rendszerben oldalanként és toplistákon jeleníti meg hírdobozokban a híreket. A regisztrált felhasználók saját preferenciájuk szerint állíthatnak össze híroldalt. Dinamikusan fejlődő portál, amely megfelel az új webes korszak kihívásainak és a tudatosodó felhasználók igényeinek is.

HírSite- Friss hírek, percről percre. Online.

HírSite- Friss hírek, percről percre. Online.

Friss hírek, percről percre. Online. Folyamatosan frissülő hírek, információk: belföld, külföld, gazdaság, politika, kultúra, tudomány, bulvár, sport, autó, életmód, időjárás... Folyamatosan frissülő magyar aktuális hírek, hírösszefoglalók minden mennyiségben.

Hírvadász - Friss hírek minden nap

Hírvadász - Friss hírek minden nap

A Hírvadász internetes hírportál naponta kb. 260 híroldal híreit gyűjti össze kategorizálva, melyből a felhasználó kedvére válogathat. Weboldalunkon lehetőség van regisztrációra, és a cikkek kommentelésére is. Főbb kategóriáink: Belföld, Külföld, Gazdaság, Bulvár, Technika, Tudomány, Életmód, Sport, Auto és Utazás.

Tuti menü