Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírböngészők - külföldi képes leírás - Hírek.tlap.hu
részletek »

Hírböngészők - külföldi - Hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Hírböngészők - külföldi
Keresés
Találatok száma - 5 db
Google Hírek

Google Hírek

A Google Hírek egy negyvenhárom földrajzi régióban, huszonnégy eltérő nyelven elérhető komplex szolgáltatás, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy könnyedén hozzáférhessenek a különböző hírportálok által a világ bármely részén történő eseményekről írott cikkekhez, beszámolókhoz. A Hírek oldalán főcímek és a cikkek rövid összefoglalói találhatók, valamint egy szám, amely azt mutatja meg, hogy az adott hírt hány forrás közölte le valamilyen formában. A címekre kattintók az eredeti cikkekhez, míg az alaposabb ismereteket szerezni kívánók a számra klikkelve az összes, abban a témában írott anyaghoz juthatnak el. Így a felhasználók ahelyett, hogy csak egy internetes lap egyetlen írását olvasnák el, az adott eseményt számos nézőpontból ismerhetik meg és további információkat is kereshetnek róla. A Google Hírek a keresőhöz hasonló elven működik: a Google robotjai által automatikusan figyelt, azaz indexelt hírportálok tartalma különleges algoritmusok közreműködésével kerül fel az oldalra. A felhasználók ezek között kereshetnek és böngészhetnek.

MSNbc News

MSNbc News

-. Aki a hírt kapja nagyon ellentétesen viselkedik attól függően, hogy a hír jó-e vagy rossz. A szeretett személy halálhírét a hír tagadásával, fel nem fogásával, hitetlenkedésével (nem hiszem el) fogadják, míg a jó hírt kitörő örömmel és indokolatlan látványos győzelmi reakciókkal. -. Akiről szól a hír, még akkor is híresnek érzi magát, ha egyébként a hír elismerő szavakat nem tartalmaz. Benne lenni az újságban vagy a tévében sokak számára életre szóló megtiszteltetés, egyes foglalkozások számára (színészek politikusok stb.) létkérdés. -. Aki a hírt szerzi vagy megírja nem feltételenül tudja, hogy mi lesz a sorsa a leírt szövegének, vagy az abban szereplő személyeknek stb. Többnyire ez nem is érdekli, csak emiatt felelősség nem terheli, bár lehet tudni, hogy a tartósan a hírkereskedelem figyelmébe kerülő embereknek rendszerint egziszenciális szempontból megváltozik az élete. -. A híreknek, főleg az újsághíreknek is van élete, életcikluson mennek át, ami azt jelenti, hogy ugyanazt a hírt (eseményt, történést) esetenként órák, napok, hetek, hónapok vagy évek múltán már egészen másképpen írják le mindazok az emberek, akiknek ezzel a hírrel valamilyen dolguk volt.

NewsNow

NewsNow

A Moreover cég 8000 online hír- és információforrásból, valamint 500 000, a világhálón elérhető híroldalból, 125 országból, 23 nyelven gyűjti a legfrissebb híreket és üzleti információkat. Fő termék: a felhasználónak kialakított csatlakozással a CI-Newsdesk egyidejű hozzáférést biztosít az online hírekhez. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a kereső megtekintse a hírek gyarapodását, kulcsszavas keresést végezzen, és fejlett szűrőket alkalmazzon. Vezető felhasználók: Microsoft, AskJeeves, BBC. Új fejlesztés: a Moreover struck olyan eszköz, amellyel a Wall Street Journal tartalmát lehet elérni, valamint a Factivával kötött egyezmény szerint az Insight segítségével, a vezetéstudományi hírszolgálatot. A Verisign cég megvette a Weblogs Inc. és a Moreover cégeket azzal a tervvel, hogy piacvezető hírfigyelő-szolgálatot hozzon létre a technológiák ötvözésével.

World News

World News

Latest headlines from WN Network. WorldNews delivers latest Breaking news including World News, U.S., politics, business, entertainment, science, weather and sports news. Search News and archives in 44 languages.

Yahoo News

Yahoo News

A Yahoo! a Yahoo! Inc. amerikai cég védjegye, amellyel egy internetes portált és katalógust üzemeltet. Az Alexa Internet webes trendeket követő cég szerint, a Yahoo! a világ leglátogatottabb internetes lapja[1] napi 400 milliós látogatottsággal. A Yahoo Inc. céget eredetileg a Stanford Egyetem két diákja, David Filo és Jerry Yang alapította 1994 januárjában. 1995 márciusa óta részvénytársaságként működik. Központja a Kalifornia állambeli Sunnyvale-ben található.

Tuti menü