Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bulvár képes leírás - Hírek.tlap.hu
részletek »

Bulvár - Hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Bulvár
Keresés
Találatok száma - 19 db
A nagy duett

A nagy duett

A Nagy duett giga show műsor egy nagyon jó ötleten alapul. A recepthez kell sok énekes plusz jó pár celeb. Rakd őket párba és énekeltesd meg őket. Ez kell egy tehetségkutató ellen. A Csillag születik tehetségkutató nézettségét kellene csorbítania a műsornak és úgy hiszem az összeállításnak köszönhetően talán sikerül lenyomni a konkurenciát.

Azta! ...ez érdekes

Azta! ...ez érdekes

Az oldal nem meghökkenteni, megbotránkoztatni, és nem minden áron szórakoztatni akar. Ablakot szeretne nyitni a világra, az érdeklődő, nyitott, kíváncsi olvasónak. Nem gyors, szenzációs híreket ígér, hanem apró villámképeket a világban történt furcsa, váratlan, meglepő, de talán jellemző eseményekről, meghatározó folyamatokról. Nem leszünk véresen komolyak, de görcsösen viccesek sem. Azt szeretnénk, ha aki ellátogat hozzánk, majd néhány perc múlva egy másik oldalra kattint, magával vihessen valamit, egy érdekes gondolatot, egy meglepő adatot, egy tanulságos megjegyzést, egy emberi érzést. Figyelmeztetés! Az oldal szigorúan szubjektív! Szemben az objektív médiákkal, mint például a Magyar Hírlap, a Népszava, a Magyar Nemzet, a Népszabadság, a Hírtv, az Echotv, az ATV és mások, az aztán erősen érződik a szerkesztők és a munkatársak véleménye és a tulajdonosi akarat. A szerkesztőség nem garantálja, hogy az oldal látogatóinak saját véleményük köszön vissza, de ha mégis, az örömünkre szolgál. Az azta nem foglalkozik a magyar politikával, mert érdektelennek, érthetetlennek, értékelhetetlennek, kicsinyesnek tartja. Olyannak, ami mellett eldübörög a világ. Ezért inkább arra figyelünk, ami fontos, és a fontos dolgok nem nálunk történnek. Amint ebben a legkisebb változás áll be, azonnal jelenteni fogjuk. Addig is, arra figyelünk, ami ma a magyar sorsot meghatározza. A világra.

Belváros

Belváros

A bulvársajtó gyűjtőfogalom, a populáris - és amellett felszínes -, egyszerűsített gondolati tartalmakat közvetítő, esetleg népszerűséghajhász médiatermék jelzője, amely sajátos eszközeivel az azt közvetítő közeg (pl. újság, TV-, rádióműsor, előadás, elektronikus média) fogyasztását (példányszámszámát, nézettségét) hivatott növelni.

Blikk

Blikk

A Blikk a svájci Ringier kiadó tulajdonában lévő független magyarországi napilap. Először 1994 márciusában jelent meg, majd 2002-ben utolérte, és megelőzte a Népszabadságot mind példányszámban, mind olvasottság terén, és azóta is Magyarország legolvasottabb napilapja (a második helyen az ingyenes Metropol áll napi 676 ezres, a harmadik helyen pedig a Népszabadság, napi 420 ezres olvasótáborral). 37 ezer előfizetőjével és a napi vásárlókkal együtt a Blikk 2007 harmadik negyedévében naponta átlagosan 244 ezer példányt adott el, mely napi közel 1 milliós olvasóközönséget fed le. Szórakoztató jellegű, könnyed hangvételű cikkei alapján a Blikk a bulvársajtó részét képezi, de a lap híreinek szerkesztésekor a szórakoztatás mellett fontos alapszempontnak tekinti az olvasók általános tájékoztatását lényeges, illetve közszolgálati jellegű eseményekről. Így a sztárvilág újdonságaival foglalkozó cikkek és a terjedelmes sport rovat mellett a politika fontos történései is az újság profiljába tartoznak A Blikk nagy hangsúlyt fektet a tipográfiai elemekre. Figyelemfelkeltő, esetenként színes, messziről jól látható szalagcímek jellemzők, ahol a szöveg és a kép elrendezése segít a cikkek értelmezésében. Továbbá, kiemelt szerepet kap a látvány, a grafikai megjelenés és a fotók.

Bors Online

Bors Online

A Bors egy Magyarországon kiadott bulvárjellegű napilap. A Bors kezdetének a legelső mai értelemben vett bulvárlap, az 1989 februárjában megjelenő Mai Nap tekinthető. A lapot 2001. február 19-én felvásárolta a Ringier Verlag AG, és egyesítve a Blikkel rövid ideig (2001. február 19. - 2001. április 22.) új bulvárlapot adott ki Mai Blikk néven, ezzel lefedve és kezében tartva az egész magyar bulvárpiacot. A Ringier azonban csak a lap nevét tudta megvásárolni. A Mai Nap újságírói alig három hét alatt új lapot jelentettek meg Színes Mai Lap néven a Híd Rádió Rt. kiadásában. (főszerkesztők: Riskó Géza, L. Kelemen Gábor majd Pallagi Ferenc) A Ringier Kft. és a Híd Rádió Rt. között hosszas védjegyper alakult ki, annak okán, hogy a Színes Mai Lap név túlságosan összecseng a konkurens Mai Nap címmel. (A Ringier újra megjelentette a Mai Napot, amelyet 2002-2004 között bérbe adott egy új sajtócégnek, a Som-Média Rt.-nek.) A Fővárosi Bíróság határozatában névváltásra kötelezte a Színes Mai Lapot. Így 2004. október 27-étől Színes Bulvár Lap címen jelent meg a napilap. Végül 2007. május 29-én ismételt névváltoztatás után jött létre a Bors.

Bulvár Sport

Bulvár Sport

Folyamatossan frissülő sport és autós hírek, motoros hírek, sport eseménynaptár, sport eredmények, autótesztek, autós videók, autós képek. A bulvár, mint fogalom, a mai, média által irányított világ előtt is létezett. Alapja akkor és most is, az emberek pletykák iránti vonzódása. Már azok az ókori falfirkák is bizonyos mértékig ide sorolhatók, amelyekben ismeretlenek leplezetlenül, sokszor megbízásos alapon ábrázolták híres, közismert emberek magatartására vonatkozó ítéleteiket, meglehetősen szabadszájú, obszcén formában.

Csillag születik

Csillag születik

A népszerű Csillag születik tehetségkutató megérdemli a figyelmet és ennek köszönhetőn megalakult a honlap, mely arra hivatott, hogy friss bulvár hírekkel szórakoztassa a látogatókat. Elsősorban a Csillag születik 3-ra koncentrál az oldal, de a régi tehetségekről is friss információkat szoktunk szolgáltatni. Kövess minket és garantáljuk, hogy nem maradsz le semmiről.

Csillag Születik 2011

Csillag Születik 2011

Produkció videók, képek, friss hírek és rajongói oldalak a versenyzőkről a Csillag Születik 3 weboldalán! Ha nem szeretnél semmiről se lemaradni, ami a Csillag Születikkel kapcsolatos, értesülni szeretnél a legfrissebb hírekről, szavazni szeretnél kedvenceidre online, vagy csak chatelni szeretnél az üzifalon, akkor a weboldalunkon a helyed! - Csillag Születik 2011

Index bulvár

Index bulvár

Az Index az egyik leglátogatottabb magyar internetes portál. 1998-ban az egyik legnépszerűbb hazai hírportál az iNteRNeTTo volt. (napi 8000-es olvasottsággal) A csapat a lapot komoly hírportállá akarta fejleszteni, ezért kezdetben elzárkóztak a befektetői megkeresésektől, és gyorsan megemelték a fejlesztési támogatásokat. (Mintegy 2,5 milliós forgalom mellett nagyjából nullszaldósan működött a cég.) A befektetői ajánlatok azonban csakhamar több százmillió forintra kúsztak fel. A vezetők a koncepcionális ellentétek miatt megkezdték a kivásárlási tárgyalásokat az IDG-vel (International Data Group). Ezt megelőzendő Nyírő András, Gerényi Gábor és Uj Péter új céget alapítottak URL Consulting néven, amely 1999 áprilisában 15 millió forintos kivásárlási ajánlatot tett az IDG-nek. A következő szerkesztőségi ülésen Bíró István (az iNteRNeTTo vezérigazgatója) elbocsátotta az ajánlattevőket, melyre válaszul az egész szerkesztőség felmondott.

Hirdetés
New York Post

New York Post

A nemzetközi New York-i média a világ néhány legrangosabb újságát, legnagyobb forgalmazó intézményét, legprofitálóbb televízióállomásait és legnagyobb stúdióit biztosítja. New York az Egyesült Államok legnagyobb médiapiaca, továbbá a világ legfőbb műsor-, zenei-, újság- és könyvterjesztője. A négy legnagyobb zenestúdió-vállalat közül háromnak itt van a székhelye. Itt készül a független amerikai filmek egy harmada és több, mint 200 újságnak és 350 magazinnak van irodája a városban. A könyvipar 25 000 embert foglalkoztat.

Ökörszem

Ökörszem

Az ökörszem (Troglodytes troglodytes) a madarak osztályának verébalakúak (Passeriformes) rendjébe és az ökörszemfélék (Troglodytidae) családjába tartozó faj. Népiesen csaláncsattogtatónak nevezik. Az ökörszemfélék családjából ez az egyetlen faj, amelyik Észak- és Dél-Amerikán kívül is előfordul.

People Magazine

People Magazine

People (original name People Weekly) is a weekly American magazine of celebrity and human-interest stories, published by Time Inc. As of 2006, it has a circulation of 3.75 million and revenue expected to top $1.5 billion. It was named "Magazine of the Year" by Advertising Age in October 2005, for excellence in editorial, circulation and advertising. People ranked #6 on Advertising Age's annual "A-list" and #3 on Adweek's "Brand Blazers" list in October 2006. The magazine runs a roughly 50/50 mix of celebrity and human-interest stories. People's editors claim to refrain from printing pure celebrity gossip, enough so to lead celebrity publicists to propose exclusives to the magazine, evidence of what one staffer calls a "publicist-friendly strategy." People has a website, http://www.people.com, which focuses exclusively on celebrity news. In February 2007, the website drew 39.6 million page views "within a day" of the Golden Globes. However "the mother ship of Oscar coverage" broke a site record with 51.7 million page views on the day after the Oscars, beating the previous record set just a month before from the Golden Globes. People is perhaps best known for its yearly special issues naming "Most Beautiful People", "The Best Dressed", and "The Sexiest Man Alive".

RTL Bulvár

RTL Bulvár

Az RTL Klub magyarországi, országos, földfelszíni, kereskedelmi televíziós csatorna, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője. A Magyar RTL Televízió Zrt. (M-RTL Zrt.) Magyarországon bejegyzett társaság, amely a luxemburgi székhelyű RTL Group konszern tulajdonában van. A Társaság 1997. április 8-án alakult meg azért, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) által magyarországi, földfelszíni, országos, kereskedelmi televíziós csatorna megalapítására kiírt pályázatra jelentkezzen. A felajánlott 2 engedély közül az egyiket az M-RTL Rt. nyerte el. A kezdeti koncessziós időszak 15 év. A Műsorszolgáltatási Megállapodás aláírására 1997. július 9-én került sor, ez az időpont tekinthető az engedély kezdőnapjának. A Társaság által működtetett RTL Klub televíziócsatorna a kísérleti adást 1997. október 6-án kezdte meg, majd október 27-én indult az igazi műsor.

Story Online

Story Online

A bulvár önmagában termék, amelynek értékesítését médiaszakemberek felügyelik, hatásait pedig tudományosan elemzik. A bulvármédiák egyrészt a napi eseményeket és híreket alakítják sajátos eszközeikkel, célcsoportjuk számára fogyaszthatóvá teszik azokat; másrészt a szórakoztatóiparhoz felzárkózva, saját gyártásban médiaeseményt teremtenek, amelynek szereplői a későbbiekben esetleg önálló életet élnek, ezzel is növelve a róluk szóló híradások lehetőségeit.

The Sun

The Sun

- Napi hírek, különös tekintettel tragédiákra, balesetekre, egyéni sorscsapásokra (A hős alezredes kimentette a családot a lángoló autóból), - Könnyed politikai hírek, érdekességek, politikusok magánélete, (Mi most a divat a T. házban? ) de figyelemfelkeltőnek ígérkező politikai bejelentések, botrányok is, - A sport háttérvilága, - Híres személyiségek különös esetei, színfalak mögötti tudósítások * Saját gyártású (a bulvár által, szélsőséges jellemzőik miatt felkapott és sztárolt) szereplők napi történetei, A pénz világa, gazdagok rejtett élete, extrém sportok, - Állandó rovatok, például életvezetési tanácsok, lakberendezés, kertgondozás, házi pszichológus, jogász, orvos, szexológus, horoszkóp, - Figyelemfelkeltő hatású tudományos bejelentések, amelyek akkor még igaznak tűnnek (egyes tudósok véleménye szerint ;érvelési hibák, azonosítatlan tekintélyre való hivatkozás), s amelyekkel kapcsolatban azonban a tudományos világ válasza, esetleg a teljes cáfolat többnyire elmarad., - Bulvársajtóban elhíresült celebek, botrányhősök visszaemlékezései, riportjai, naplók, kínos témák riportkönyvben, pletykák, kibeszélések.

The Voice

The Voice

A The Voice egy újfajta tehetségkutató, amely vetítési jogát megvásárolta a tv2 kereskedelmi csatorna. A bulvár hírekben is népszerű tehetségkutatók komoly potenciált jelentenek az újságírók számára, hiszen egyik pillanatról a másikra olyan ikonokat tud felmutatni Magyarországon amely körül mindig nagy port lehet kavarni. Kövesd velünk te is a The Voice - Magyarország hangja tündöklését, hogy a bulvár hírekben is megkaphasd azt, amire szükséged lehet. Pletyka érdekesség, vagy csak elemzés? Mi vagyunk akkor a jó választás

Való Világ 4 magazin

Való Világ 4 magazin

A villa két alfahímje küzd meg a szombati a párbaj alkalmával! Olivér vagy Béci? Béci vagy Olivér? A döntés a ti kezetekben van, és máris élhettek vele: szavazzatok a kedvencetekre! [Így lehet szavazni rájuk ] Szombaton egyvalakitől búcsút inthetünk, hiszen mint tudjuk, itt a lét a tét! Azután már csak kilencen küzdhetnek tovább a főnyereményért, ami nem más, mint egy lakás, egy autó, egy luxusutazás és havi 1 millió forint egy éven át.

Tuti menü