Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobil képes leírás - Hírek.tlap.hu
részletek »

Mobil - Hírek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirek.tlap.hu » Mobil
Keresés
Találatok száma - 15 db
BlackBerry mobiltelefon tesztek

BlackBerry mobiltelefon tesztek

A Blackberry mobiltelefon tesztek segítségével még a vásárlás előtt tájékozódhat mindenki, hogy a Blackberry mobiltelefon amit kinézett magának, milyen gyakorlati előnyökkel és hátrányokkal bír. A Blackberry mobiltelefon használók beszámolói is sokat segítenek abban, hogy a vásárlás után ne érjen kellemetlen meglepetés senkit sem.

Buzz

Buzz

A mobiltelefon (röviden mobil) önmagában kis hatótávolságú hordozható elektronikus telekommunikációs eszköz. Az alap beszédközvetítő funkción kívül a mai mobilok számos egyéb GSM szolgáltatást támogatnak, így például az SMS-t (szöveges üzenet), email, internet, MMS (multimédia üzenet, fotók, videók küldése). A legtöbb használatban lévő telefon egy bázisállomásokból álló mobil kommunikációs sejthálózatra kapcsolódik, amely összeköttetésben áll a hagyományos PSTN telefonhálózattal is (a többiek műholdas hálózatra csatlakoznak).

Domainabc

Domainabc

Miért a domainABC-t válasszam a domain regisztrációhoz, tárhely szolgáltatáshoz? - Mert a domainabc.hu-t működtető vállalkozás 2000. óta tevékenykedik a domain regisztráció és tárhely szolgáltatás piacán. - Mert a domainabc.hu-t működtető cég nem egy frissen alakult, kis, labilis vállalkozás. (A med-pc Bt. 1996 óta bejegyzett gazdasági társaság, alapítása óta gazdasági kamarai tag.) - Mert a domainABC az Internet Szolgáltatók Tanácsa által akkreditált regisztrátori vizsgával rendelkező munkatársai szakértelemmel válaszolnak kérdéseire. - Mert ha a domainabc.hu ügyfélszolgálatát hívja, akkor nem egy mamutvállalkozás érdektelen munkatársával fog hadakozni... * Mert ha ügyfélszolgálatunkat hívja, nem automata utasításait kell követni, hanem élő szóban tájékoztatjuk. - Mert eddigi elégedett ügyfeleink között tudhatunk több minisztériumot, országgyűlési képviselőt, országos hatáskörű szervezetet, és felsőoktatási intézményt, ami már önmagában is garancia... - Mert a domainabc nem alkalmaz rejtett költségeket. Az ügyfeleket a várható díjakról tájékoztatjuk, egyértelműen közzétesszük. - Mert - a legtöbb versenytársunkkal ellentétben - "sárga" postai csekken történő fizetésre is lehetőséget biztosítunk.

Hardver teszt

Hardver teszt

A hardver-teszt.hu portál 2008 februárjában indult, azzal a céllal, hogy színt vigyen a hardver tesztelés és hírkínálat hazai állóvizébe. A kezdeti nehézségek ellenére, az oldal folyamatos növekedése mellett ma már komoly törzsolvasói bázissal büszkélkedhetünk. Induláskor mindössze két személy dolgozott a portálon, mára a csapat létszáma elérte a 6 főt (külsős szerkesztőkkel együtt). A hardverek tesztelésén és bemutatásán kívül több, máshol nem látható szolgáltatással és cikksorozattal várjuk a kedves olvasókat. A VGA kártyák összehasonlítása szolgáltatásunk, egy könnyen és gyorsan használható összehasonlító. Az adatbázisunkban több, mint 70 VGA kártya 500 teszteredménye található meg. Egyedi és különleges még a Női tesztek rovatunk és a Hardver-teszt.hu válaszol cikksorozat. Előbbiben hölgy teszterek nyúzzák az alkatrészeket, míg utóbbiban Med1on válaszol az olvasók érdekes leveleire, fórum bejegyzéseire. A hardver-teszt.hu-t elsősorban szórakoztató - informatikai portálként üzemeltetjük, ennek megfelelően válogatjuk a tartalmat, valamint a szórakoztatás jegyében készítjük írásainkat. A szórakoztatás jegyében kötöttünk hosszútávú megállapodást a Port.hu-val 2008-ben. Szintén az olvasók kényelmét szolgálja majd a hamarosan elérhető netrádió funkció, ennek segítségével portálunkon keresztül lehet hallgatni a Megadance rádió műsorát.

Hardwareoc

Hardwareoc

A HOC oldal Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő informatikai oldala. A médiaajánlat születésekor, 2009. augusztusában oldalunk napi 8000-10000 egyedi találatot regisztrál, napi oldalletöltésünk 25000-35000 oldal. Olvasóink többsége városban lakó diplomás vagy főiskolai tanulmányait végző, 20-35 év közötti férfi. Felmérésünk szerint látogatóink 97 százaléka tervez évente egy vagy többszöri számítástechnikai fejlesztést, hardver vásárlást, melyre 50-100 ezer forintot szánnak, így elmondhatjuk, hogy nagy többségük az újdonságra nyitott, és az átlagosnál nagyobb vásárlóerővel bír. A HOC.hu 2002. augusztusa óta szolgálja ki friss hírekkel az számítástechnika iránt érdeklődőket. Az oldal egy színes, mindenki által olvasható és érthető informatikai lap, melyen olvasóink napi 5-15 friss hírt, és heti minimum két új cikket olvashatnak. A lap frissítését gyakorlott, számítástechnikai lapokban is publikáló emberek végzik. Oldalunk szolgáltatott már tartalmat a PC Guru, a PC Games, és a Gamer magazin számára is. Híreinkből rendszeresen tallóznak nagy látogatottságú oldalak. Rendszeres szereplői vagyunk a FIX TV Netburger című műsorának, továbbá az RTL Klub Pont.hu címu" adásában is láthattak összefoglalót oldalunkról. Híreinkre több alkalommal hivatkoztak ismert, és elismert külföldi hardver oldalak, és nagy meglepetés volt oldalunkra mutató hivatkozásokat találni japán.

Hwsw

Hwsw

A hwsw magasan piacvezető az online informatikai szaklapok között: munkanapokon 35-40 ezer, hetente 150 ezer, havonta pedig átlagosan 400 ezer látogató böngészi. (forrás: Median Webaudit) Szatelit szakmai oldalunkkal, a HUP.hu-val együttesen naponta több mint 55 000 IT szakmabelit érünk el. A HWSW Informatikai Hírmagazin közel 10 éve tájékoztatja az informatikában dolgozó szakembereket, olvasói összetétele jól reprezentálja a hazai informatikai társadalmat. Az oldalon elérhető a döntéshozók szűkebb köre és a döntéselőkészítők, azaz a fejlesztők, szoftver- és rendszermérnökök és egyéb szakmabeliek (például a kereskedők, szolgáltatók) szélesebb rétege.

Index mobil

Index mobil

Az Index.hu Zrt. három kiadványa közül az Index.hu 1999. májusa óta a magyar internetezők legkedveltebb hírportálja. Az Index a vezető hazai hírportál és a legkarakteresebb internetes brand. Eredeti stílusa, független hírszolgáltatása révén az Index fogalommá lett a médiapiacon. Történetének tíz éve alatt az Index szerkesztősége és a csapat több tagja is újságírói díjak tucatjait gyűjtötte be, köztük a Magyar Pulitzer Emlékdíjat is. A 24 órában folyamatosan frissülő közéleti magazin politikai, gazdasági, technikai-tudományos, kulturális és sport témájú hírszolgáltatása havonta 2.350.000, míg az Index.hu-hoz kapcsolódó Inda közösségi oldalak 2.500.000 látogatót vonzanak (Medián Webaudit, 2009. 1. félév).

Jox

Jox

A 2004. augusztusában indult jox.hu informatikai magazin elsősorban az informatika és a telekommunikáció területével foglalkozik. Kiemelt célja, hogy a hírek terén ne mennyiségi, hanem minőségi tartalomszolgáltatást valósítson meg. Ennek érdekében tíz rovatban heti 5-7 alkalommal jelennek meg szakmai beszámolók, interjúk, terméktesztek, elemzések. A napi 5-10 rövid hír ezt az időtálló tartalmat egészít az IT-szektor aktuális eseményeivel. A magazin bemutatása, célkitűzései A jox.hu informatikai magazin cikkeiben kiemelt figyelmet fordít az újdonságokra, az ígéretes hazai projektekre, és átfogó elemzéseket ad egy-egy iparági változásról - ügyelve a közérthető tálalásra. Többek közt utóbbi szempontnak eredménye a látogatók összetételének sokszínűsége, akik közül 30.000 felhasználó regisztrált tagja a magazinnak. A jox.hu informatikai magazin számos médiapartnerrel rendelkezik, így hírei megjelennek többek közt a Hírkereső, a Hírstart, a Hírszerző, a Honosító műhely és a Biztonságportál oldalain is. A magazin felületei kiváló reklám lehetőséget biztosítanak az informatikával és a telekommunikációval foglalkozó cégek számára. A célközönség ugyanis komoly érdeklődést mutat a különböző informatikai újdonságok, internetes szolgáltatások illetve telekommunikációs eszközök iránt.

Mobil szervizpont

Mobil szervizpont

A legjobb mobil és tablet szervizek kereshető ingyenes adatbázisa. Naprakész információk és értékelések. Az oldal célja olyan mobiltelefon és tabletszerviz kereső szolgáltatást nyújtani a piacon, ahol a vásárlói élmény teret nyer, egy pontos keresési struktúra mellett. Az oldal ingyenesen használható cégek és a felhasználók számára egyaránt. Fontos számunkra, hogy olyan mobiltelefon és tabletszerviz adatbázist tudjunk felépíteni, ahol az alapvető információk mellett a vásárlói illetve felhasználói visszajelzések is nagy hangsúlyt kapnak. Az oldalon szereplő telefon, tablet, okoseszköz szervizek adatait a hitelesség érdekében folyamatosan ellenőrizzük és módosítjuk ha kell.

Hirdetés
Mobilarena

Mobilarena

A Mobilarena alaposan kinőtte magát. Az első számú mobilkommunikációs portál a Prohardverhez hasonlóan friss, elfogulatlan és irányadó a mobiltelefonok, navigációk és egyéb mobil termékek világában. Hétköznaponkénti 700 - 900 ezer* lapletöltésével és 70 - 75 ezer* egyedi látogatójával, valamint kiváló olvasó-összetételével* a Prohardver Online Portfólió a legértékesebb felületek egyike az IT / számítástechnikai tartalmak között a hazai médiapiacon.

Pixinfo

Pixinfo

A digitális fotózás és digitális képalkotás online magazinja. Digitális fényképezőgép tesztek, fotónyomtató tesztek, adatlapok és olvasói vélemények. Digitális kamera bemutatók. A digitális fényképezőgép (kezdetben: elektronikus fényképezőgép) egy olyan fényképezőgép, amely - a korábbi filmelőhívásos technológiával szemben - az optikai lencserendszer mögött található elektronikus érzékelővel (CCD, CMOS) a fényjeleket elektronikus jelekké alakítja. Az elektronikus jeleket ezután processzor(ok) segítségével feldolgozzák, és digitális formában memóriában tárolják.

Prohardver

Prohardver

A Prohardver! egyedülállóan rendszeres, elfogulatlan és alapos terméktesztekkel és -bemutatókkal szolgál, vezető helyét évek óta stabilan őrzi az online vertikális szakportálok mezőnyében. Közvetlen és személyes kapcsolatot ápol 30-40 gyártóval, a hazai disztribútorokkal, és elismerten az első számú számítástechnikai portál a szakma szerint.

Sg - Mobil

Sg - Mobil

Az SG.hu - Informatikai és Tudományos Hírmagazin 1998 óta működő, technikai és tudományos érdekességekkel foglalkozó vertikális szakportál. Célunk a szakszerű, ismeretterjesztő, naprakész informatikai és tudományos tartalomszolgáltatás.Az SG a magyar internetes médiapiacon különlegesen gazdag tartalmat nyújt látogatóinak, heti 100-120 hírrel, melyek terjedelme és részletessége jóval felülmúlja a hasonló portálok híreit. Rovatainkban informatikai és számítástechnikai hírek, általános és természettudományos beszámolók, játékokkal, szórakoztató elektronikával és mobil telekommunikációval foglalkozó hírek jelennek meg.

Techline

Techline

Hardver (angolul: hardware) alatt a számítógép fizikailag megfogható részeinek összességét értjük. A számítógép működéséhez alapvetőn hardver és szoftver szükséges, a kettő közötti kapcsolatot a firmware hozza létre, ami a hardverekbe a gyártók által beépített szoftvernek tekinthető. Legfőbb menüpontjaik: Windows XP, Vista, OS X, Mac, Photoshop, szoftver, hardver, videók

Wap Zóna

Wap Zóna

A WapZóna internetes híroldal hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő mobilkészülékekkel, informatikával, és különleges technikai eszközökkel foglalkozó oldala. Olvasóink többsége városban lakó diplomás vagy főiskolai tanulmányait végző, 20-35 év közötti férfi. Felmérésünk szerint látogatóink 97 százaléka tervez évente egy vagy többszöri mobil eszköz vásárlást, melyre 50-130 ezer forintot szánnak leginkább.

Tuti menü